Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş'ı kabul etti

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş'ın başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Erdoğan, "121 yıllık tarihinde kazandığı başarılarla, yetiştirdiği nice sporcuyla ve Türk sporuna yaptığı katkılarla gönüllerde müstesna bir konuma sahip olan Beşiktaş'a, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm taraftarlarına selamlarımı iletiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Kupası ve Süper Kupa Şampiyonu Beşiktaş'ı kabul etti

ERDOĞAN'DAN ZİYARET SONRASI PAYLAŞIM

Kabule ilişkin paylaşımda bulunan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Ülkemizin en köklü ve başarılı kulüplerinden olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı Sayın Hasan Arat'la birlikte yönetim kurulu üyelerini ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. 121 yıllık tarihinde kazandığı başarılarla, yetiştirdiği nice sporcuyla ve Türk sporuna yaptığı katkılarla gönüllerde müstesna bir konuma sahip olan Beşiktaş'a, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm Beşiktaş taraftarlarına selamlarımı iletiyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş'ı kabul etti

BEŞİKTAŞ'TAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Siyah-beyazlı kulüp de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a nazik kabulleri ve iyi dilekleri için Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak gönülden teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Kupası Türkiye Kupası Hasan Arat Süper Kupa Politika Beşiktaş Yaşam Spor Yaşam Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Melike Taştan:

TFF kendilerine daha çok yardım etsin diye nezaket gösteriyorlar.

Yanıtla194
Seko:

Doğru tespit birisi hafta sonu oynayacağı kulübe gider öbürü cumhurbaşkanına gider ne aak bunlar

00
Seko:

İyide neden gidiyorlar amaçları nedir ? Hadi cumhurbaşkanı kulübü ziyaret etse anlarım sen ona gidiyorsan bi iş demektir

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title