Haberler

Cüneyt Tanman, Podolski'yi Açıkladı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman, Alman yıldız Lucas Podolski ile ilgilendiklerini söyledi.

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman, herkesi heyecanlandıracak oyuncular almak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, Aydın Yılmaz ile sözleşme imzalanmayacağını açıkladı. Tanman Alman yıldız Lucas Podolski ile ise ilgilendiklerini söyledi.

"40 KÜSÜR OYUNCU VAR"

Tanman, Galatasaray taraftarlarının transferle ilgili eleştirileri üzerine TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Yapılan yanlışlar nedeniyle Galatasaray'ın çok sıkıntılar çektiğini ifade eden Tanman, "Doğru bir planlama yapmak istiyoruz. 40 küsür oyuncu var. Çoğunun bir yerlere yollanıyor olması lazım. Takım içinde bazı oyuncularla görüşmelerimiz var. Para bulma konusunda sıkıntımız yok ama doğru yönetmeye çalışıyoruz. Futbol takımı dışında da birçok proje var" dedi.

PODOLSKI'YI AÇIKLADI

Tanman, Oumar Niasse'nin kiralandığı yönündeki iddiaları yalanlarken, "Podolski ile de ilgileniyoruz" açıklamasını yaptı.

"MELO GİDEBİLİR"

Takımdan ayrılma ihtimali ile gündemde olan Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun durumunu da açıklayan Tanman, "Felipe Melo'nun menajerleriyle görüşme halindeyiz. Melo'nun bizde kalmasını istiyoruz ancak gitme ihtimali de olabilir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lucas Podolski Cüneyt Tanman Felipe Melo Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

CiMBOM:

Arkadaslar biraz sabir Aziz tonla para verdide noldu aldigi futbolcular 3. sinif Futbolcular. . Sabri bilal bile onlardan daha iyi. sikeciler GS''la niye ilgileniyor!Bir Atasözü vardir yenilen Pehlivan Gürese doymazmis. . ULA su Aziz geldi geleli Cimbomun Müzesi kupalarla doldu tasiyor Allah Azizimi finerin basindan eksik etmesin Cimbomlular AAAMiiiiiiiiiiiN deyin. . .

Yanıtla712
8TAŞŞ !:

NAH ALIRSINII Z!

Yanıtla85
erkan:

Galatasaray yöneticileri kendinize gelin. bu adamı alıp napacağız?hiç mi aklı başında yönetici yok orada?bu nasıl bir saçmalıktır

Yanıtla18
HAKANmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

BU NE BICIM HABER SANKI GELMIS IMZALAMIS GIBI HABER YAPIYORSUNUZ YAZIKLAR OLSUN SÜREKLI YALAN HABER YAPIYOR BU HABER SITESI KESIN AYDIN DOGAN YADA CEMAAT YANDASIDIR.

Yanıtla44
Cimbom:

haber basligina bak habere bak ya hayret birsey

Yanıtla07
ali:

çıldırııın çıldırın sabri için çıldırın :))) olmazsa bilal için çıldırın :)))

Yanıtla25
madaracimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

yav zaten podolski gelmez cunku gs maki kriterlerden dolayi seneye avrupaya gidemeyecek zaten

Yanıtla60
Cuma kılıçmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Forvet oyuncusu almamız lazım kesinlikle

Yanıtla05
HADİ BENİM RECEBİM:

PODOLSKİ TAMAM , GELEN GÜRAY VAROL . . .

Yanıtla23
gerçekmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ayıp ya böyle habermi olur sanki transfer bitti millete haber okutmak için gs açıkladı

Yanıtla04
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title