Haberler

Darbe Vurmak İstiyorlar

Abone Ol

Divan Kurulu Toplantısında Konuşan Başkan Yardımcısı, Futbol ve Basketbolda Hayal Kırıklığı Yaşadıklarını Belirtirken, "Gelecek Yılın Takımını Kurmak İçin Hummalı Bir Çalışma İçine Girdik" Dedi.

Divan kurulu toplantısında konuşan başkan yardımcısı, futbol ve basketbolda hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtirken, "Gelecek yılın takımını kurmak için hummalı bir çalışma içine girdik" dedi.

GALATASARAY’da aylık olağan divan kurulu toplantısı Hilton Oteli’ninde yapıldı. Daha öncekilerinden farklı bir mekanda yapılan toplantı Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül’ün isteği doğrultusunda Galatasaray Lisesi’nin dışında bir yerde yapıldı.

Destek istedi

Başkan yardımcısı Adnan Polat, yönetim olarak büyük bir özveri içinde çalışmalarına rağmen kendilerini yıpratmak isteyenlerin olduğunu belirtirken şunları söyledi:

"Dışarıdan bize ciddi darbeler vurmak isteyenler var. Bu zor günümüzde camiamızın bizi desteklemesi gerekiyor. Her şey gelip geçer ama Galatasaraylılık daima kalıcıdır."

Köprü değer artıracak

Maddi olarak durumlarının ortada olduğunu söyleyen Polat, "Dağ gibi sorunlarla mücadele ediyoruz. Bizden beklenen çok büyük projeler var. Özellikle Riva’yı düşündüğümüz şekilde satarsak sorunları çözeriz. Yeter ki bize değerinin fiyatını versinler. Vermezlerse satmayız ve sıkıntıya razıyız. Üçüncü köprü gerçekleşirse, bizim arazimizin bir kilometre güneyinden geçecek. Bu da arazinin değerini arttırıyor" dedi.

Hayal kırıklığı

Futbolda ve basketbolda bu sezon büyük hayal kırıklığına uğradıklarını söyleyen Adnan Polat, "Bizi sanki dünyanın sonu gelmiş gibi gösteriyorlar. İçinde bulunduğumuz mali tablo ortada. Biz buradan çıkmasını da biliriz. Gelecek yılın takımını kurmak için hummalı bir çalışma içine girmiş durumdayız" diye konuştu.

Başkan Özhan Canaydın ise yönetim kurulunun birlik ve beraberlik içinde çalıştığını söyleyerek, "ASP firması Stuttgart firması stat komsepti için çizimler gönderdi. Bunları sizinle paylaşıyorum" dedi.

Bu arada eski divan başkanı Duygun Yarsuvat, "Lisedeki kuru çaya bu kadar kalabalık olmuyor. Yemek olduğu için buraya bu kadar çok katılım oldu" diyerek bazı üyelere tepki gösterdi.

DERVİŞ ESPRİSİ

Canaydın, Stat Projesi ile ilgili çizimleri gösterdi. Bir üye "5 senedir bekliyoruz" diye seslenmesi üzerine Başkan "Bekleyen derviş muradına erermiş" diye espri yaptı. Resimlerin ve stadın olacağı bölgenin haritanın gelmesi üzerine bazı üyelerin "Oooooo" diye bağırmaları dikkati çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title