Haberler

Defour'un Gözü Ada'da

Abone Ol

Porto’nun Belçikalı orta saha oyuncusu Stevan Defour yaz ayında İngiltere'ye transfer olmak istediğini söyledi.

Ocak ayı transfer döneminde Fulham tarafından ısrarla istenen ancak Porto'nun bu transfere sıcak bakmaması nedeniyle İngiltere'ye gidemeyen Defour'un sezon sonunda İngiltere yolunu tutmasına kesin gözüyle bakılıyor.  Şampiyonluk yarışında Benfica'nın dört puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Porto'nun bu nedenle Defour'u Ocak ayında göndermediği ve yaz döneminde futbolcuyu yüksek bir fiyatla satmayı düşündüğü hafta boyunca Portekiz basınına yansıyan haberler arasındaydı.

Yıldız orta saha oyuncusunu Fulham'ın dışında Manchester United, Aston Villa ve Tottenham'ın da yakından takip ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Defour için İngiltere dışından da birçok teklif olduğu yazılırken oyuncunun Premier Lig haricinde bir ligde oynamak istemediğini açıkça belirttiği de vurgulanmakta.

41 kez Belçika milli takımın formasını giyen Steven Defour Genak alt yapısında yetiştikten sonra Standart Liege'de parlamış ve 2011 yılında Porto'ya transfer olmuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Steven Defour Fulham Porto Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title