Haberler

Del Nido Sevilla'daki Başkanlık Görevini Bıraktı

Güncelleme:
Abone Ol

7 sene hapis cezasına çarptırılan Jose Maria del Nido, Sevilla'daki başkanlık görevini bıraktığını açıkladı.

Marbella Davaları kapsamında 2011 yılında 7,5 sene hapis cezası alan Del Nido, Temyiz Mahkemesi'ne başvurmuş fakat istediği sonucu alamamıştı. Geçtiğimiz hafta hakkındaki nihai karar 7 yıl hapis cezası olarak açıklanan Del Nido'nun Sevilla'daki görevine devam edip etmeyeceği merakla bekleniyordu. Del Nido, bugün Ramon Sanchez Pizjuan'da düzenlediği basın toplantısında hakkındaki bütün merak edilenlere yanıt verdi.

"27 yıl bu kulübe hizmet ettim"

Del Nido, "Yerimde olmayı kimse istemez. 1986'dan bu yana 27 yıldır bu kulübe hizmet ettim ama artık büyük bir üzüntüyle görevime veda ediyorum. 2002'de başkan seçildiğimde ise Sevilla'yı eski şaşalı günlerine ulaştıracağımı belirtmiştim. Bunu da yaptığımı düşünüyorum. Bütün çalışanlarıma ve takımdakilere de ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım aynı kararlılığı ve adanmışlığı yeni başkanlarıyla da sürdürürler" dedi.

Eski başkan, artık ne yapacağına da değindi ve "Öncelikle henüz hapse girmiş değilim. Umudum var. Daha önce Temyiz Mahkemesine ikinci kez başvurup başarılı olanlar var. Kendimi davama adayacağım" sözlerini kullandı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Jose Maria Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title