Haberler

Denizlispor, Teknik Direktör Yücel İldiz'in Eski Öğrencisi Emmanuel Emenike'nin Peşinde

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto 1. Lig ekibi Denizlispor'da Teknik Direktör Yücel İldiz, Kardemir Karabükspor'dan eski öğrencisi Emmanuel Emenike'yi transfer etmek istiyor.

Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ilk devresini 36 puanla 2'nci sırada tamamlayan Denizlispor, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

YÜCEL İLDİZ'İN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Kadrosuna en az 3 takviye yapmayı planlayan yeli-siyahlıların şu an boşta olan golcü Emmanuel Emenike ile görüştüğü iddia edildi. Yönetim kanadından bir yalanlama gelmezken, teknik direktör Yücel İldiz'in Kardemir Karabükspor'dan eski öğrencisini kadrosunda görmeyi çok istediği bildirildi. Türkiye'deki kariyerine 2009-2010 sezonunda İldiz'in çalıştırdığı Karabükspor"da başlayan Nijeryalı futbolcu o sezon müthiş bir grafik ortaya koydu. 1'inci Lig'de 28 maçta 16 gol atan Emenike takımının Süper Lig'e çıkmasında önemli pay sahibi oldu.

Denizlispor, Teknik Direktör Yücel İldiz'in Eski Öğrencisi Emmanuel Emenike'nin Peşinde

SON OLARAK OLYMPİAKOS'TA FORMA GİYDİ

Ertesi sezon Süper Lig'de Karabükspor formasını giymeyen devam eden Emenike, 23 maçta 14 gol atarak transferin en gözde oyuncularından oldu. Ardından Fenerbahçe ile anlaşmasına rağmen Rusya'da Spartak Moskova'nın yolunu tutan 31 yaşındaki golcü, 2 sene sonra Fenerbahçe'ye geldi. Fenerbahçe'de 2013-14'te şampiyonluk yaşayan Emenike, o sezondan sonra düşüşe geçti. West Ham United, Al Alin ve Olympiakos'ta da görev yapan Emenike, bu sezon ise takım bulamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

GFB1907:

TAKIM İYİ GİDİYO YA ALINDA DAĞITSIN TAKIMI KARAKTERSİZİN TEKİ ÇOK YANLIŞ OLUR ÇOK

Yanıtla06
Takattin:

Sen ne diyon, Kupalar dizilir Emenike gelirse. .

Yanıtla50
tarafsız:

BUYUK BOMBA. . KESİN BURADAN ŞAMPIYONLAR LİGİNE DOĞRUDAN KATILIRLAR. . !

Yanıtla23
Eğitim Şart Değil:

OOOOO İŞ Yapar ama DENİZ in olmadığı yerde!

Yanıtla12
ali er:

Ya o para varmı Denizlide.

Yanıtla01
futbolcu:

takımı batırır kavga çıkarır. . . kafama göre takılırım. hiç profesyenel degil mahalle maclarında oynar . . sanki adamı bedava oynatıyorsun gibi trip atıyor. .

Yanıtla01
bazıları şöyle der:

burak çalık-mehmet akyüz ikilisini bozmak denizli için delilik olur. .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title