Haberler

Denizlispor'dan domuz eti skandalıyla gündem olan Köfteci Yusuf'a destek

Güncelleme:
Abone Ol

TFF 3. Lig ekiplerinden Denizlispor, domuz eti skandalıyla gündeme gelen ve haklarında çıkan haberler sonrası çok konuşulan Köfteci Yusuf'a destek verdi. Takım, Köfteci Yusuf'ta yemek yiyerek desteklerini gösterdi.

Bir süredir domuz eti skandalıyla gündemden düşmeyen Köfteci Yusuf'a destek mesajları gelmeye devam ediyor. Son dönemde haklarında çıkan olaylar sonrası çok konuşulan Köfteci Yusuf'a TFF 3.Lig ekiplerinden Denizlispor'dan da destek geldi.

TAKIMCA YEMEK YEMEYE GİTTİLER

X hesabı üzerinden yayınladığı video ile destek mesajını paylaşan Denizlispor, söz konusu videoda sporcuların Köfteci Yusuf'ta yemek yediği anlar kaydedildi.

Denizlispor'un destek paylaşımında, "Son dönemde sosyal medyada çıkan haberler sonrası, Yerli markamız Köfteci Yusuf'un yanında olduğumuzu belirtmek isteriz" ifadeleri yer aldı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Denizlispor Denizlispor Gündem Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

Black Mamba:

Yerli malı yurdun malı , McDonald's, burger gibi İsrail'e kanli para akıtan şirketlerin boykot edildiği bir dönemde bizim Yusuf'u daha çok desteklememiz lazim

Yanıtla67238
ASD:

KÖFTECİ YUSUF DA İSRAİL MALLARINI SATMAYI BIRAKSA YA! COCA-COLA, ALGİDA- GİBİ ÜRNLERİN YERİNE TÜRK MALI ÜRÜNLERİ NEDEN KULLANMIYOR

247
Elektro Umut:

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Denetimi yapan kim = DEVLET Yerli malı, yurdun malı diyorsunuz, adalet nerede ? Diğer firmalar nasılsa bir şey olmuyor devam demeyecekler mi ?

69
Elektro Umut:

Denetlemi yapan kim = DEVLET Diğer firmalara nasıl örnek olacak ? Herkes nasılsa bir şey olmuyor demeyecek mi ? Adalet nerede ?

212
Elektro Umut:

kesin ya takıma sponsor olmuştur ya da beleşe yada ucuza yemek vermiştir.

Yanıtla15593
Halkçı:

Bu adamlar yusuftan yiyecekleri beleş köfteye mi kaldılar vizyonsız umut

1219
VATOZZ:

Hayat yaşantın zihninde sana bunları yani kendi doğrularını soylettirir ele verir ama sen farkına bile varmazsin

04
Sami İşgören:

AFİYET OLSUNNNNNNN :))))ne kadar zorlarsanız zorlayın damgayı yedi birkere kolay kolay o damgayı zor siler.

Yanıtla12357
turan aşık:

Reklam kokuyor

Yanıtla6157
Cevap :

Desenize millet domuz etini sevdi ! :D

Yanıtla6447
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title