Haberler

Denizlispor, İç Transferde Selahattin Kınalı ile 2 Yıllık Sözleşme Yeniledi

Abone Ol

Denizlispor, İç Transferde Tecrübeli Futbolcu Selahattin Kınalı ile 2 Yıllık Sözleşme Yeniledi.

Denizlispor, iç transferde tecrübeli futbolcu Selahattin Kınalı ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.

Sakatlığı nedeniyle geçen sezonun büyük bölümünde forma giyemeyen ve sözleşmesi sona eren Selahattin ile bir süredir görüşmelerini sürdüren Yeşil-siyahlı yönetim, tecrübeli oyuncuyla 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde tecrübeli futbolcu Selahattin Kınalı, kendisini 2 yıl daha Denizlisporlu yapan boş mukaveleye imza attı. Tecrübeli futbolcu Selahattin Kınalı, imza töreninde yaptığı açıklamada, futbolu Denizlispor'da bırakmak istediğini belirterek, "Sözleşmemde 2 yıllık

anlaşma yazıyor olabilir, ancak bu süre 10 yıllık olarak bilinsin. Denizlispor'u seviyorum ve burada kalmak istiyorum. Bu nedenle boş mukaveleye imza attım. Herkese hayırlı olsun" dedi.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin ise, sezonun ilk anlaşmasını Selahattin ile yaptıklarını söyleyerek, "Selahattin gibi tecrübeli bir oyuncuyla anlaştığımız için mutluyuz" dedi. Kayserispor'a imza atan Serhat Gülpınar dışında iç transferde tüm futbolcularla anlaşacaklarını ifade eden Çetin, "Çek futbolcu Tomas Abraham, Ahmet Çağıran, Adriano ve Cesar Moreira ile görüşmelerimiz sürüyor. Tomas Abraham dün ülkesinde dişlerinden ameliyat oldu. Hafta sonuna kadar hem bu futbolcumuz hem de Ahmet Çağıran

ile anlaşacağımızı umuyorum. Bunun dışında Brezilyalı futbolcular Adriano ve Cesar Moreira'nın bonservis sorununu çözmeye çalışıyoruz. Yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili alınacak kararın netleşmesinden sonra dış transfer çalışmalarına başlayacağız" diye konuştu.

İmza törenine katılan takım kaptanı Yusuf Şimşek de, son 2 yılda yaşadıkları sıkıntıları bir daha yaşamak istemediklerini belirterek, "Selahattin'in takımda kalması bizi sevindirdi. Yapılacak yeni transferlerle daha güçlü bir şekilde sezona başlayacağımıza ve başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Denizlispor'da kampa katılacak futbolcular da belirlendi. Denizlispor'un 2007-2008 sezonu futbolcu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

"Yusuf Şimşek, Süleyman Küçük, Bülent Ertuğrul, Roman Kratochvil, Cen Gönen, Bulut Basmaz, Erman Güraçar, İbrahim Çelik, Murat Karakoç, Süleyman Görgün, Fatih Yiğen, Fatih Egedik, İlkay Demir, Muhittin Tekin, Souleymanou Hamidou, Süleyman Olgun, Selahattin Kınalı, İsmail Konuk, Engin Memişler, Berk Baran, Ozan Kurukoç, Murat Korkmaz, Çağlar Birinci, Emin Aladağ, Burak Akyıldız ve Güray Vural."

Denizlisporlu futbolcular, yarın özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra çalışmalara başlayacak.

(AV-AT-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title