Haberler

Denizlispor, Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'in 24. haftasında Denizlispor, Yeni Malatyaspor'u Mustafa Yumlu ve Barrow'un golleriyle 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 24. haftasında Denizlispor, Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Yeşil-siyahlı takıma galibiyeti getiren golleri Mustafa Yumlu ve Barrow kaydetti. Yeni Malatysapor'da 45. dakikada Hadebe kırmızı kart gördü.

MALATYA 6 MAÇTIR YENİLİYOR

Bu sonuçla Denizlispor evindeki 5 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Son olarak Sergen Yalçın yönetiminde Beşiktaş'a karşı kazanan Yeni Malatyaspor'un mağlubiyet serisi 6 maça çıktı. Süper Lig'in 25. haftasında Denizlispor, Fenerbahçe'ye konuk olacak. Yeni Malatyaspor ise sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Mustafa Yumlu Denizlispor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

HATTRİCK/BJK:

Maharet kimdeymiş Malatyaspor''un başkan ve yönetim kurulu görmüşlerdir Sergen Yalçın sonrasında Malatyaspor baş aşağıya hızla inişe geçti gerçek budur anlayanlara !

Yanıtla15
1234:

sergen değil adalet sen çıkıp bir takımın yalakalağını yapacam diye ortalığı karıştırırsan böyle olur. malatya, rize bunlar neden kötüler şu anda bir takımın yancıları bunlar dibe gitmeye devam

Yanıtla13
Adınızı Yazın:

Sergen çok başarılı nazar değmesin. yalnız erol bulutu da unutmamak lazım.

Yanıtla12
Malatyali:

İyi oluyu iyi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title