Haberler

Derbi hezimetine dayanamadı! Ali Koç'un yakın dostu ölümle pençeleşiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı alınan 3-1'lik mağlubiyetinin ardından bir üzücü haber daha geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yakın dostu ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Dereli, sağlık sorunları nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. Daha önce karaciğer nakli olan Dereli'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Fenerbahçe camiası, Galatasaray'a karşı Ülker Stadyumu'nda alınan 3-1'lik mağlubiyetin yarattığı hayal kırıklığını yaşarken, ikinci kötü haber sağlık alanında geldi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un yakın dostu ve kulübün yönetim kurulunda yer alan iş insanı Mehmet Dereli, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle acil olarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Derbi hezimetine dayanamadı! Ali Koç'un yakın dostu ölümle pençeleşiyor

DURUMU CİDDİ

Daha önce karaciğer nakli olduğu bilinen Dereli'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe taraftarı, derbi mağlubiyetinin ardından Dereli'den gelen bu üzücü haberle sarsılmış durumda.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Mehmet Dereli Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Sezgin Kapucu:

Galatasaraylıyım.. Ayıptır böyle haber olmaz

Yanıtla2100
MEHMET EMİN BİRGÜL:

yazıktır . HABERLER.COM bu başlıkları kim atıyorsa yazıları kim atıyorsa akıl yaşını tamamlamamış son zamanlarda haber sitesinden öte ergen sosyal medya paylaşımı gibi davranıyor Galatasaraylıyım ama bunu istemeyiz futbol dostça oynanması gereken bir spordur ve karşılıklı saygıyla hoşgörü ile yapılmalıdır.

Yanıtla278
Cabbar kar:

Ali Bey, Hastanen var. Para var. Geçmiş olsun. Gariban ne yapsın, Devlet hastanesi tek seçeneğidir. Hastahaneye Allah düşürmesin, eksikliğini göstermesin.

Yanıtla91
Hacı Şembeki:

Ali bey ,FB camiasının üstüne karabasan gibi çökmüştür....Lütfen istifa. FB den güzel futbol bekliyoruz.

Yanıtla14
Bayram Cakir:

HABERLERİ YAPARKEN BİRAZ DİKKAT EDİN KALİTESİZ BAŞLIKLAR BUNLAR

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title