Haberler

Derbi Sonrası Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraf

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında elde ettiği son galibiyette forma giyen futbolcuların yer aldığı kadronun fotoğrafı sosyal medyada günün konusu oldu.

Derbi maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Galatasaray'ın Kadıköy'deki galibiyet hasretinin 16 yıla çıkmasının ardından, sosyal medyada bu konuya ilişkin binlerce Twitter, Facebook mesajı ve fotoğraf paylaşıldı.

11 FUTBOLCUNUN 10'U EMEKLİ OLDU

En büyük ilgi gören fotoğraf ise Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyeti gören son Galatasaray kadrosunun takım fotoğrafı oldu. Söz konusu fotoğraftaki 11 futbolcunun 10'u, profesyonel kariyerini noktalamış durumda. Futbol yaşantısını sürdüren tek oyuncu, bugün sahada Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu.

EN SON 1999'DA YENDİLER

Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en son 22 Aralık 1999'da 2-1'lik skorla mağlup etmişti. O dönemde takımın başında teknik direktör olarak Fatih Terim bulunuyordu.

YARSUVAT'TAN ÖNCEKİ DÖRT BAŞKAN GALİBİYET GÖREMEDİ

Galatasaray Kulübü'nün Duygun Yarsuvat'tan önceki 4 başkanı, başkan sıfatıyla futbol takımlarının Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyetini göremedi. Sarı-kırmızılı takımın Kadıköy'deki son galibiyetinin tarihi olan 1999'da kulüp başkanlığını Faruk Süren yürütüyordu.

Faruk Süren'in ardından kulüpte başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Cansun (2001-2002), merhum Özhan Canaydın (2002-2008) ve Adnan Polat (2008-2011), Ünal Aysal (2011-2014) deplasmanda Fenerbahçe galibiyetine tanık olamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Twitter Kadıköy Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (66)

ALPEREN GS:

OLAYI ÖYLE BİR DURUMA GETİRDİNİZ Kİ SANKİ GALATASARAY FENERE KARŞİ 16 YILDIR HİÇ KAZANAMIYOR!!! 16 YIL KADIKÖYDE GALATASARAYA KARŞI FENERBAHÇE TÜM MAÇLARINI MI KAZANDI?KADIKÖYDE ŞAMPİYONLUK KUPASINI GALATASARAY KALDIRMADI MI?GALATASARAY EVİNDEKİ MAÇLARDA FENERİ EZMEDİ Mİ?SON 16 YILDA KİM DAHA FAZLA ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI FENER Mİ GALATASARAY MI!! MİCHEL PLATİNİ BOŞUNA DEMEMİŞ: BÜYÜK TAKIMLAR ALDIKLARI KUPALARLA, KÜÇÜK TAKIMLAR İSE BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI ALDIKLARI GALİBİYETLERLE ÖVÜNÜYORLAR !!!UNUTMAYALIM SON 16 YIL İÇİNDE GALATASARAY SİZİN RÜYANIZDA GÖREMEYECEĞİNİZ UEFA KUPASINI VE SÜPER KUPAYI DA MÜZESİNE GÖTÜRDÜ!!SİZ HALA KENDİNİZİ KANDIRIN!!!

Yanıtla117
FB TARAFTARI:

ARKADAŞ ŞAMPİYON OLUN BOŞVERİN GEYİK YAPMAYI

Yanıtla79
CAVİD HASANOV.TALİS HALKİ.KAFKAZ:

SOS. ZAVALLİ VE SİKECİ FENERBAHCELİLER. SİZE ACİYORUM. TEK TESELLİNİNİZ BUYULU STADİNİZDA 16 YİLLİK YENİLMEMENİZDİR. EYYYY DUNYADA SİKEDEN RUSVAY OLAN UTANMAZDAR QALATASARAYDA TAM16 YİLDİR UEFA VE SUPERKUPA SAHİBİDİR. MAHKEMEDE SUBUT OLUNDU Kİ İZMİRLİ CİNCİ HOCA VE CUBBELİ AHMED HOCA 150. 000 EVRO PARAYA FENERE İSLEYİRLER VE BUYU YAPİYORLAR. (internetdde arasdirin) FUTBOL AFORİZMİ DİYORKİ:BUYUK TAKIMLAR ALDIKLARİ KUPALARLA . . . . KUCUK TAKİMLARSA BUYUK TAKİMLARİ YENMELERİYLE SEVİNİYORRRRRRRRRR

Yanıtla114
AZERBAYCAN HALKİ:

SOS. QALATASARAY TT-ARENADA 2 TOP VURDU. SİZ SİKECİLERSE 1 TOP. YENEDE DEMEKKİ BUYUKDUR CİM-BOM.

Yanıtla86
AZERBAYCAN HALKİ:

SİKEEEEEEEEEEEEEEEEEE(SAPTİRMAYİN. KİYAMETECEN KARA LEKE SİKE. . . SİKEBAHCE. SİKECİ FENER VE ASKER KACAKİ AZİZE. )(UNUTMAAAA-UNUTDDURMAAAAAA)

Yanıtla84
TrabzonspormobilWeb@haberler.com:

Koydunuz moydunuzda bu gs size telekom arenada koymadimi birbirinize koymaya devam edin.

Yanıtla48
ALPEREN GS:

KADIKÖYDE KALDIRDIĞIMIZ KUPAYI AMA FENERBAHÇENİN ŞU ANKİ TÜM FUTBOLCULARI GÖRDÜ :)

Yanıtla65
YKaan:

Galatasaray olmazsa fenerbahçe bir hiçtir. . .

Yanıtla46
f bMobil-ANDROID:

yemisim len şampiyonlugu kupayi...koyduk mu koyduk...sozun bittigi yer esas burasi sevgili cinconlularrrrrrrrrr....

Yanıtla36
BznMobil-IOS:

Galatasaray iki yıl üst üste şampiyonluğu nerede kutladı bilen varmı arkadaşlar

Yanıtla45
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title