Haberler

Derbi sonrası soyunma odasına inen Ali Koç'un sözleri Galatasaray taraftarını çıldırtacak

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray derbisinin ardından soyunma odasında yaptığı konuşma sosyal medyada büyük yankı buldu. Tüm takıma sarıldıktan sonra bir konuşma yapan Koç, "Beyler neyi başardığınızı anlayın. Büyük bir partiyi dağıttınız. Yenilmezlik serilerini mahvettiniz. Sanatçılar gidiyor. Hazırladıkları podyumu kuramayacaklar" dedi. O anlar kısa sürede viral oldu.

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenerek şampiyonluk yarışını son haftaya bırakan Fenerbahçe'de Ali Koç'un galibiyetin ardından soyunma odasında yaptığı konuşma sosyal medyada viral oldu.

"YENİLMEZLİK SERİLERİNİ MAHVETTİNİZ"

Tüm takıma sarıldıktan sonra konuşmaya başlayan Koç, "Beyler neyi başardığınızı anlayın. Büyük bir partiyi dağıttınız. Yenilmezlik serilerini mahvettiniz. Sanatçılar gidiyor. Hazırladıkları podyumu kuramayacaklar" dedi.

NE OLMUŞTU?

Maçı yerinden takip etmeyen sarı-lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, galibiyetten sonra stada gelip yöneticileriyle sahaya girip takımını tebrik etmiş, yapılan kutlamalarda da Galatasaraylı yöneticilerle kısa süreli gerginlik yaşamıştı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Samet Yücer:

Adam başarısızlığının üstünü örtmek için algı yapıyor.Fenerbahce taratarinida buna alet ediyor.Smdi Galatasarayi yenince kupami aldın bir fenerli oturup düşünmeli tek amacımız ligde Galatasarayi yenmek mi ? diye.Galatasaya 2022 2023 sezonunda hem kendi sahamızda hem kendi sahasında 3 tane attı.Yazik gerçekten bunu düşünmeyen taraftarlara

Yanıtla96336
Zenga:

Olay başarısızlık örtmek değil arkadaş.Yapılan tüm haksızlıklara rağmen 10 kişi ile sevinçlerini kursaklarında bıraktınız diyor.Haklı da.Bu kadar objektif bir taraftarsan eğer , Dakika 20 de haksız kırmızı kart , sivas maçı son dakika olmayan penaltı , kopenhag maçı sonrası sivas deplasman maçını atlatan bak erteleme de değil ! bir federasyon ve süper kupa ertelemeyi kabul etmeyen rakibin , u19 a gol atıp çılgınlar gibi sevinen takım için de konuş Yok 5 atarız yok 6 atarız alsana derler adama ;)

181195
Onur Başoğlu:

zenga demekki hakem ve federasyon hikaye.adam gibi oynayınca 10 kişiyle kazanilabiliyormus.puan kaybettiği diğer maclardada 11 kişiyle böyle oynasaydi şimdi sampiyondu.

39118
Sedat Kaya:

zenga bos konusmussun nasıl bır algı butun sezon lehıne bır karar verılen takım galatsaraymıs gıbı algı yaratıyorsun ben en az 6 7 mac yasarım son 5 dk penaltılarla mac kazanılmıs fenerbahce ıcın Erden TİMUR ne dedı gelın sezon basından berı butun maclara bakalım hakemler gelsın bakalım lehıne ve aleyhıne karar hangı takıma daha cok verılmıs dıe ama hiç ses seda yok sızden o yuzden bos konusma fenerla galatasaray hakemlerden en fazla kazanc saglayan takımlar

2220
Hasan Sabri Tüçel:

Türkiye'yi karıştırmak için seçilmiş bir proje adamı ithamları vardı. Asla inanmıyordum. Bunun niyeti artık apaçık belli.

Yanıtla55204
cabbar ağırbasar:

kendi sahasında on kişi top gibi oynadınız ya la adamlarla....

Yanıtla7399
Ghost BLue:

Kupayı alamayan siz daha ne konuşuyorsunuz ?? kaç kere şampiyon oldunuz da ağlıyorsunuz ?? Avrupa maçında kız gibi u19 takımını maça çıkartıp Avrupa da önemli maç diye yenilen siz boş yapmayın kim top oynuyor görüyoruz

5581
aykut genç:

MAVİ HAYALET:) SADECE HAYAL ET ASLAN PARÇASI :) SORU İŞARETLERİ İLE OLMAZ BU İŞ. ADAM HAKSIZ BİRŞEY DEMEMİŞ :) İÇLERİNDE PATLATTIK DEMİŞ. SENDE DE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE GÜZEL PATLAMIŞ :)))

5244
Salih Kandıralı:

Aynen dediğin gibi. Fenerliler top gibi oynadı.

4135
Turgay KAYA:

aykut genç, hiç tanımadığı insanlara küfür eden, belden aşağı espriler yapan kişilerin çocuklarında ağır travmalar yaşadıklarını düşünürüm. O yüzden acilen tedavi olup sorunlarından kurtulabilirsin.. Hee birde birine birşey yazarken büyük harf kullanılmaz, büyük harf bağırmak anlamına gelir ve seni cahil gösterir...!

1032
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title