Haberler

Derince Ekibinde Adana İdmanyurduspor Maçı Hazırlıkları

Abone Ol

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, sahasında karşılaşacağı Adana İdmanyurduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor Teknik Direktör Alemdaroğlu: "Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak muhteşem bir ortam oluşturacağız. Maçı kazanarak play off maçlarına katılan ekip biz olacağız"

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, sahasında karşılaşacağı Adana İdmanyurduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Hasan Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, futbolcuların moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu söyledi.

Ligin son maçından puan ya da puanlarla ayrılarak play-off grubuna kalmak istediklerini ifade eden Alemdaroğlu, takımda kart cezalısı ve sakat futbolcu bulunmadığını kaydetti.

Alemdaroğlu, bütün hazırlıkları yaptıklarını anlatarak, "Onların 21, bizim 22 puanımız var, bize beraberlik yetiyor. Sahamızdaki Adana İdmanyurduspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız. Futbolcu kalitesi olarak Adana takımından daha iyiyiz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak muhteşem bir ortam oluşturacağız. Maçı kazanarak play-off maçlarına katılan ekip biz olacağız" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA / Spor

Derince Belediyespor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title