Haberler

Dev geliri kaçırdık! Young Boys'a elenen Galatasaray, 1 milyar liradan oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Young Boys'a elenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalamayan Galatasaray, en az 27.6 milyon euro (1 milyar 50 milyon TL) geliri kasasına koyamamış oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında sahasında Young Boys'u ağırladı. Mücadele 1-0 Young Boys üstünlüğüyle sona erdi. Maçın tek golü 87. dakikada Virginius'tan geldi.

GALATASARAY, DEVLER LİGİ'NE VEDA ETTİ

Fernando Muslera golün ardından rakibine yaptığı hareket nedeniyle direkt kırmızı kart gördü. Bu sonuçla birlikte ilk maçı da 3-2 kaybeden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

YAKLAŞIK 30 MİLYON EURO

Bu sonuçla Galatasaray, Young Boys'a elenerek çok büyük bir gelirden mahrum kaldı. Lige katılım ücreti 18 milyon 620 bin euro, yayın geliri 9 milyon euro olarak belirlendi. 8 maçın oynanacağı Devler Ligi'nde, galibiyet başına 2.1 milyon euro, beraberlik için 700 bin euro ödenecekti. Galatasaray, en az 27.6 milyon euro (1 milyar 50 milyon TL) geliri kasasına koyamamış oldu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Galatasaray Young Boys Young Boys Futbol Finans Spor Futbol Finans Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Damla Sengul:

zaten bu futbol ile hak etmemişti. Rakip İsviçre lig sonuncusu. futbol dersi verdiler

Yanıtla099
Sinan Bulduk:

Okan istifa

00
cezmi keskin:

İsviçre lig sonuncusunu yenemiyorsan şampiyonlar Ligi'nde işimiz yok demektir.Gecen seneki gibi şansa gireriz diye umut etti yönetim ama nafile.En büyük sorumlu aptal saptal transfer yapan yönetimdir.

00
isa yatar:

Daha şu takımı eleyemiyor 2 maçta da yeniliyor şampiyonlar ligi diyorsunuz

Yanıtla168
SELÇUK GÜNDOĞDU:

ÖNCE O GELİRİ HAKEDECEKSİN,HAK DERKEN TABİ NE ANLADIĞINA DA BAĞLI,HAK,HAK ETMEK,ADİL OLMAK,BUNLAR CİNCONA UZAK DEĞERLER

Yanıtla1339
Sinan Bulduk:

Şike Yapan Takımlar ve Cezaları Geçmiş yıllarda şike yaptığı tespit edilen ve UEFA tarafından cezalandırılan bazı Türk ve Avrupa takımları şunlardır: Türk Takımları: Fenerbahçe: Şike skandallarına karışması nedeniyle Avrupa kupalarından men cezası aldı. Beşiktaş: Şike yapmaktan dolayı UEFA tarafından disiplin cezalarına çarptırıldı. Sivasspor: Şike skandalı sonrası çeşitli yaptırımlara tabi tutuldu. Eskişehirspor: Şike soruşturması kapsamında ceza alan takımlar arasında

12
Özgür Ünal:

Bu sonuçla Gsaray iflas edecek hesapta olmayan büyük gelir kaybi yakında duyacaksınız maaşlar ödenmiyor diye.Cok zor dönem cimbomu bekliyor.

Yanıtla141
Sinan Bulduk:

Okan buruk istifasını vermeli..

Yanıtla525
Doğru Söz:

Bazı futbolcuları satsın artık. Yoksa elinde patlayacak....

Yanıtla124
Sinan Bulduk:

Kurduğu kadro ve taktikle gösterdi ki , Okan Buruk bu takımın teknik direktörü olmaktan çok uzak..

Yanıtla216
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title