Haberler

Dinlene dinlene gol attılar! Galatasaray'dan hazırlık maçında farklı tarife

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Trendyol 1. Lig ekibi Esenler Erokspor'u hazırlık maçında 8-3 mağlup etti. Maçta tam 11 gol atıldı. Galatasaray'ın gollerini Gabriel Sara, Michy Batshuayi, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu attı. Esenler Erokspor'un golleri ise Mame Faye ve Catakovic'ten geldi.

Galatasaray, 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan maçı Galatasaray 8-3 kazandı.

TAKIMIN YARISI GOL ATTI

Cimbom'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Gabriel Sara, 27, 70 ve 73. dakikalarda Michy Batshuayi, 35. dakikada Yusuf Demir, 40. dakikada Lucas Torreira, 62. dakikada Dries Mertens ve 64. dakikada Halil Dervişoğlu kaydetti.

GELECEK MAÇ RİZESPOR İLE

Konuk takım Esenler Erokspor'un gollerini ise 10 ve 20. dakikalarda Mame Faye ve 67. dakikada Catakovic attı. Milli arayı hazırlık maçıyla değerlendiren Galatasaray, ligde cumartesi günü Rizespor ile mücadele edecek.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Michy Batshuayi Lucas Torreira Dries Mertens Galatasaray Yusuf Demir Galatasaray Trendyol Esenler Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

apolat:

Hayaller şampiyonlar ligi, gerçek Esenlerspor... büyüksün cin con :))

Yanıtla6791
Uğur Alkanat:

Senin takımın ne yaptı gitme sana muhtacımdan başka :)))

20
Bidüşün:

Süperrrr

00
sedat :

Hahahaha sonunda dişine göre bir rakip bulmuş.

Yanıtla3763
Ünsal Erol:

Bjk da dinlene dinlene atmış hatta ilk golü dinlenmeden atmış idi

Yanıtla2746
Mehmet Vatandaş:

Bunlara 6 atıp Young Boys a 2 atsalardı ya:))

Yanıtla619
Barış O. B.:

Şampiyonlar Ligi'nde Erokspor'a başarılar dilerim.

Yanıtla1010
Sabri:

bunumu haber yaptıniz bulamadınız young boysa atsakardi keşke hani o çok hava artarak kesin gözüyle geçtik kaldık şampiyonlar Ligi'nde diye sahteleri

Yanıtla711
Emrehan Ozgen:

“Dinlene dinlene” farklı bir aktivite tabiri ama yine de siz bilirsiniz

Yanıtla53
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title