Haberler

Diyarbakırlı Yıldıray Arslan MHK Yönetimine Girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakırlı eski hakem Dr. Yıldıray Arslan, Kuddüsi Müftüoğlu başkanlığında oluşan TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) yönetimine girdi.

Yusuf Namoğlu'nun göreve devam etmeyeceğini açıklamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni yönetimini duyurdu. Yeni yönetimde sürpriz bir isim dikkat çekti.

DİYARBAKIRLI ESKİ HAKEM YÖNETİMDE

Diyarbakırlı eski hakem Dr. Yıldıray Arslan, Kuddüsi Müftüoğlu başkanlığında oluşan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) yönetimine girdi.

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Diyarbakır tarihinde ilk kez Diyarbakırlı bir isim MHK yönetimine girdi. Kentte spor camiasının yanı sıra çok sevilen Yıldıray Arslan'ın MHK'ya girmesi kentte sevinçle karşılandı.

DİYARBAKIRSPOR'DAN TEBRİK MESAJI

Yılmaz Arslan'ın MHK Yönetimine girmesi Diyarbakır'da spor camiasını sevindirdi. Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor tebrik mesajı yayınladı. Diyarbakırspor A.Ş Yönetim kurulunun yayınladığı mesajda şu sözlere yer verildi: Diyarbakırlı eski hakem Dr. Yıldıray Arslan, Kuddüsi Müftüoğlu başkanlığında oluşan TFF Merkez Hakem kurulu yönetimine girdi. Diyarbakır'ın sevilen spor adamlarından olan Dr. Yıldıray Arslan'ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Katkılarından dolayı TFF yönetim kurulu üyesi hemşerimiz Nihat Özdemir'e de teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Temsilci / Spor

Merkez Hakem Kurulu Yıldıray Arslan Diyarbakırspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

memet:

ne tebriği be bu pkk köpekleri tehdit etmişlerdir ancak öyle almışlardır pkk nın her tarafta uzantısı vardır.

Yanıtla476
istanbul -diyarbekir:

faşistoğlu faşist

118
Memete:

Yıldıray bey, aslen Elazığ ili Maden ilçesi doğumludur. İlk. orta ve Lise tahsilini Maden ilçesinde tamamlayıp, Tıp eğitimini D. Bakır''daki Dicle üniversitesi tıp fakültesinde tamamlayarak pratisyen doktor olarak D. Bakır''da hayatını sürdürmektedir. Spora olan ilgisinden, hakemlik işini de severek ve başarılı şekilde yapmıştır. Ve TFF''ye seçilmiştir. Pkk''yle bir alakası yoktur. Yıldıray beyin şahsiyeti ve başarısı ile ilgilidir. Yorumunu haksız yazmış ve çok basite kaçırmışsın. Yorum yaparken

38
berzo:

memet rumuzu sen boş bir mahluksun

09
vanli:

Yaşasın kürt halkı

Yanıtla723
TURK:

tebrikler ;)

Yanıtla122
Zaza Kürdü:

Zazalar Kürttür Elazığlı araştırırsan görürsün

Yanıtla316
ElazığMobil-IOS:

Yıldıray ARSLAN Elazığlıdır, Diyarbakırlı değildir.

Yanıtla94
muşlu:

ulan sizler adamları zorla kürt edeceksiniz

Yanıtla103
zaza:

Önce insan olalım,kardeş olmasını bilelim yeter...!

Yanıtla09
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title