Haberler

Dha Spor - Diyarbakırspor'da Başkan Sümer Ve Yönetim İstifa Etti

Abone Ol

Dha Spor - Diyarbakırspor'da Başkan Sümer Ve Yönetim İstifa Etti

DHA SPOR - DİYARBAKIRSPOR'DA BAŞKAN SÜMER VE YÖNETİM İSTİFA ETTİ

Diyarbakırspor'un içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle son olarak Kulüp Başkanı Çetin Sümer ve yönetimi de istifa ettiğini açıkladı.

Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer bugün Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde düzenlediği basın tohlantasında yönetim olarak istifa ettiklerini açıkladı. Çetin Sümer, bugün yaptığı basın toplantısında, olumsuz gelişmeler nedeniyle görevi bıraktığını söyledi. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ın, "Delgeler sorumluluklarını yerine getirsin" çağrısını hatırlatan Sümer, "Bu saat itibari ile görevimi bırakıyorum ve sayın valimizden ricamız, kulübün bütün yetkilerini tayin edeceği veya atayacağı kişilere devretmeyi taahüt ediyoruz. Ancak bugün itibari ile kulubumüzün Rizespor deplasmanına gidilmesi için sayın Valimiz Mustafa Toprak'ın acilen gerekli atamayı yapıp takımızın sahaya çıkması gerekmektedir" dedi.

Bir Diyarbakırlı olarak üstüne düşeni seve seve yaptığını anlatan Sümer, şöyle dedi:

"Bugün itibari ile bu kararı aldığımdan dolayı kulübümüzün Rizespor maçındaki veya bundan sonraki herhangi bir gerek TFF nezdinde gerek maçlarda eksik olan bir işlem doğar ise sorumluluğu kabul etmiyorum. Sayın valimizin bu açıklaması Diyarbakırspor kulubu için ileriye dönük bi teminat gözükmektedir. Sayın Valimiz Diyarbakır halkına ve Diyarbakırspor kulübüne önem vererek böyle bir teminat vermesinden onur duydum, gurur duydum. Diyarbakır taraftarları adına teşekkür ediyorum. Bu teminat bizim için çok büyük bir fırsattır."

Konuşmasından sonra Çetin Sümer, yönetim olarak 2 Şuat tarihinde olağanüstü kongre kararı aldıklarını bildirdi.

SELİM KAYA - DİYARBAKIR / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title