Haberler

Doka: Melo ve Taffarel, "Maçta Başımızı Ağrıtma" Dedi

Güncelleme:
Abone Ol

Başakşehir-Galatasaray maçında gol atan Doka, "Maçtan önce Melo ve Taffarel, kendilerinin başını ağrıtmamamı söylediler ancak takımıma yardımcı olmam gerekiyordu." dedi.

İstanbul Başakşehir'in Galatasaray'ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada gollerden birinin altında imzası bulunan Doka Madureira, maç öncesinde yaşanan ilginç bir diyaloğu paylaşarak Brezilyalı hemşerilerinden özür diledi.

Skorer'in haberine göre; Brezilya asıllı Bulgar futbolcu, 76. dakikada Marcio Mossoro'nun pasıyla Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'yı avlayarak skoru 4-0'a getiren golü kaydetmişti.

"MAÇTA BAŞIMIZI AĞRITMA" DEDİLER

Brezilya basınına konuşan Doka, "Maçtan önce Felipe Melo ve Claudio Taffarel ile birlikte oynamaktaydık. Maçta kendilerinin başını ağrıtmamamı söylediler. Ancak çok büyük bir takıma karşı büyük bir maç oynayacaktık. Bu yüzden takımıma yardımcı olmam gerekiyordu. Futbol hayatımın en önemli gollerinden bir tanesini attım. Harika bir histi" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Francisco Lima Da Silva Cláudio Taffarel Felipe Melo Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

YZB:

Kedidir kedi, yok onda bir şey nede olsa kedi soyu. . . . . . . . . . . Şike olmaz. . . . . . Sadece teklif var, eminim arkası da vardır bu lafın. . . . . . Hayret oysa bunlar ak pak takımın elemanları oysa . . . . . . . Ama yanlıştır onlar yapmazlar. . . . . .

Yanıtla42
al:

Ankaragücülü yılmaz çıkıp ta maçtan önce bu maçı alırsanız kahraman olursunuz dedi maçtan sonra da para dağıttı dedi. fb çıkıp hemen açıklama yaptı biz transfer görüşmesi için görüştük diye. bu ülkede teşvik her zaman vardı ama şike aziz yıldırım ile geldi. bunu fbli gsli tsli bjkli herkes biliyor. buralarda atıp tutmanız bir şey değiştirmez

Yanıtla50
BAY KARA:

BAŞ AĞRISINA 4 ASPİRİN. .

Yanıtla01
xyz:

Şimdi bu Ankaragücü oyuncusu çok mu ahlaklı temizmiş, ama onlar ak denizinde yıkanıp aklanıp, paklanıp sonrada ligde ceza alıp ikinci lige düştüler. . . . . Ankaragücü kulübünün ligde yediği altları sporla ilgilenip de bilmeyen mi var acaba?. . . . . . . Yazıklar olsun para veren suçlu da alan temizmiş mi yani?. . . . . . . Her kes her takım kendi çöplüğüne baksın, orada yalanacak kemik çok var. . . . . . . .

Yanıtla00
şhn:

Al yorumcu helalin var kendi çöplüğünden otlasan olmaz mı?. . . . . . Bak senin çöplüğünde daha fazla var. . . . . . Krbklü kalecinin, denizlili başkanın vb. yorumlarını da yazsan adaletli olurdun. . . . . . Sen ilk önce onları temizle. . . . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title