Haberler

    Drogba Apar Topar Fransa'ya

    Abone Ol

    Galatasaray'ın sakatlıklardan kurtulamayan forveti Didier Drogba, sakatlığını göstermek ve kontrollere girmek için Fransa'ya gönderildi.

    Sarı kırmızılı ekipte bu sezon performansı oldukça tartışılan ancak hücumun önemli isimlerinden biri olmaya devam eden Didier Drogba, 12 yıldır birlikte çalıştığı doktoru Ali Haşimi'ye kontrole gidiyor.

    Sezonu kapattığı iddia edilen tecrübeli forvetin doktorunu görüp kontrol ve tespitlerin ardından Türkiye'ye geri gelmesi bekleniyor. Yıldız golcünün sigortası ise Galatasaray'a yarayacak. Fildişi Sahilli forvetin forma giymediği maçlarda Cimbom maç başına para kazanacak.NTV Spor'a göre özel uçağı ile birlikte Fransa'ya giden Drogba'nın sağlık durumu ile ilgili olarak Galatasaray'a düzenli olarak rapor verilecek.

    Fenerbahçe'ye karşı sakatlığı tam geçmeden forma giyen gol makinesi Sivasspor maçında da oynamak istiyordu ancak diğer kasığında da sakatlığın nüks etmesi ve bel ağrıları 36 yaşındaki yıldızın önüne geçti.

    Sarı kırmızılı ekibin sağlık heyetinin kendi özel doktoruna görünmesini tavsiye ederken Drogba'nın ise kariyerindeki son Dünya Kupası'nda oynamak için bir an önce forma girmeyi ve ameliyatı reddeddiği belirtildi.

    Yıldız oyuncunun son durumu yapılacak olan kontrollerin ardından belli olacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Türkiye Fransa Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title