Haberler

Dün geceye damga vurdu! Ronaldo'dan inanılmaz gol

Güncelleme:
Abone Ol

EURO 2024 öncesi hazırlık maçında Portekiz, İrlanda'yı 3-0 mağlup etti. A Milli Takım'ın EURO 2024 rakiplerinden olan Portekiz, 18. dakikada Joao Felix'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 39 yaşındaki yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, 50 ve 60. dakikalarda attığı gollerle farkı üçe çıkardı. Maçta başka gol olmayınca Portekiz, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

A Milli Takım'ın EURO 2024 rakiplerinden olan Portekiz, dün akşam İrlanda ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleye yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo damgasını vurdu.

RONALDO'DAN DOUBLE

Portekiz, 18. dakikada Joao Felix'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo, 50 ve 60. dakikalarda kaydettiği gollerle farkı üçe çıkardı. Maçta başka gol olmayınca Portekiz, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Milli Takım Portekiz Portekiz Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Hamit Gündoğdu:

Valla montelanin işi zor... Portekiz bizim grupta tabiki Ronaldo da o takımın oyuncusu dolayısıyla Ronaldo'yu kimle ve nasıl durduracak montella... Kimse kusura bakmasın futbol sahada verilen taktiklerin beceriye dönüşmesi ile oynanan bir oyun.. şans faktörü ise gerçekten de şansa kalmış bir durum.. kısaca hazırlık maçlarını seyrettikten sonra bizim şans ihtimalimiz bile zor gibi... Gruptan çıkma ihtimalimiz bile zor görünüyor..

Yanıtla127
Ben bilmemm:

Mourinho Ronaldo'yu ve Messi yi transfer edin sizi şampiyon yapayım demiş. Şimdi FB aralarında para toplama işine girmişler...

Yanıtla83
İbrahim Demirel:

Çoğu kişi milli takımın başarısız olacağını düşünüyor ama bu ne istediğinizle alakalı. Eğer yarı final, final istiyorsak bu gerçekten zor. Ama ben gruptan en kötü ihtimal 2. Olarak çıkarız diye düşünüyorum eğer 2. Okursak muhtemelen takip Fransa olacak, işte burada işimiz zor.

Yanıtla01
CENGİZ HAN:

Başlığa bak, hizaya geeeel! Neresi inanılmaz bu golün?! Hem zaten, saymışlar işte! Hani inanılmazdı?!

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title