Haberler

Dünya devi Kerem Aktürkoğlu için servet ödemeye hazır

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'dan transfer olduğu Benfica'da harikalar yaratan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'nın dev takımlarının radarına girdi. Milli yıldız ile Manchester United'ın ilgilendiği iddia edilirken, İngiliz devinin 40 milyon euroyu gözden çıkardığı da öne sürüldü.

Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı tüm maçlarda skor katkısı vererek adından söz ettirmeye devam ederken bir yandan da Avrupa'nın dev kulüplerini şimdiden peşine taktı.

MANCHESTER UNITED'İN RADARINA GİRDİ

Fichajes'te yer alan habere göre; Kerem Aktürkoğlu, yeni takımda kısa sürede ortaya koyduğu başarılı performansın ardından İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın radarına girdi. Haberde Kerem Aktürkoğlu'nun Portekiz Ligi'ne çok kısa sürede uyum sağladığı belirtilirken, Benfica'nın 12 milyon euroya bu transferi bitirmesinin fazlasıyla başarılı bir operasyon olduğu aktarıldı.

40 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Milli yıldıza oynadığı maçlarda skor katkısı vermesi sonrası ise en ciddi ilginin Manchester United'dan olduğu ifade edildi. İngiliz devi United'ın bu transfer için 40 milyon euroluk bir teklif yapabileceği öne sürüldü.

BENFICA PERFORMANSI

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Benfica formasıyla 5 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Portekiz takımı, Kerem'in transferi için Galatasaray'a 12 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Öte yandan iki takım arasındaki anlaşmaya göre milli futbolcunun bir sonraki satışının karından da sarı-kırmızılılara yüzde 10 ödeme yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Manchester United Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Galatasaray Manchester Benfica Benfica Futbol Dünya Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

suskun çocuk null:

40 milyon euro etmez :)

Yanıtla4914
Motto Premium Hotel info:

Niye etmez TÜRK oldugu .içinmi.adam takır takır oynuyor gollerını atıyor.

011
Talip Kabaoglu:

Bu performans devam ederse daha fazla bile eder

09
suskun çocuk null:

galatasaray'da oynamiyordu saç baş yolduruyordu yolu açık olsun

10
Emre Gök:

Olacağı buydu hem sevindim hem üzüldüm

Yanıtla230
Ersin Aktaş:

helal olsun

Yanıtla226
Emre Büyükay:

Şişirmeyin çocuğu bırakın topunu oynasın :)

Yanıtla216
Melike Taştan:

Galatasaray dan ayrılması hem Galatasaray için hem de kendisi için en hayırlısı idi. Gurur kaynağımızsın Kerem. Yaşasın GALATASARAY ın çocukları....

Yanıtla015
aRMa 1979:

Hahahahha

Yanıtla95
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title