Haberler

Real Madrid'in yıldızına Suudi Arabistan'dan futbol tarihine geçecek teklif

Güncelleme:
Abone Ol

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior, ismi açıklanmayan bir Suudi Arabistan takımından yıllık 350 milyon euro net maaş kazanacağı bir teklif aldı. 24 yaşındaki futbolcu, İspanyol devinden ayrılmak istemediğini belirterek gelen teklifi geri çevirdi. Madrid temsilcisi ise Suudi kulübüne Vinicius'u satmayı düşünmemesi sebebiyle 1 milyar euroluk serbest kalma bedelinin ödenmemesi halinde bu transferin gerçekleşmeyeceğini iletti.

Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği İspanyol devi Real Madrid'in Brezilyalı futbolcusu Vinicius Junior'a Suudi Arabistan'dan dünya futbol tarihine geçecek bir teklif geldi.

350 MİLYON EURO MAAŞ

ESPN'in haberine göre; henüz ismi açıklanmayan bir Suudi ekibi, Vinicius Junior'a yılda 350 milyon euro net maaş kazanacağı bir sözleşme teklifinde bulundu ancak Brezilyalı oyuncu Real Madrid'den ayrılmak istemediğini Suudi Arabistan temsilcisine iletti.

BONSERVİSİ 1 MİLYAR EURO

Öte yandan haberde, Real Madrid'in Vinicius'u satmayı düşünmemesi sebebiyle serbest kalma bedelinin ödenmemesi halinde bu transferin çok zor olduğu ifade edilirken, Suudi kulübünün Real Madrid'den 1 milyar euroluk serbest kalma bedelinde "ufak" bir indirim istediği yazıldı.

REAL MADRID KARİYERİ

Real Madrid ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle 264 maçta çıktı. Brezilyalı yıldız, bu karşılaşmalarda 83 kez gol sevinci yaşarken 75 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Vinicius Junior Real Madrid Madrid Futbol Futbol Dünya Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Metin:

Bunlar nasıl paralar ya nasıl para kazanıyorlar

Yanıtla2115
Abdullah Karakaya:

salaklanyillik o paraya hayatın boyunca kazanacağın para çıkar

Yanıtla356
Samet Akın:

Mal

Yanıtla343
Memet Başdemir:

Para dünyada pull oldu

Yanıtla131
Rıdvan Doğan:

arkadaşlar hesapladim gitseydi aylık 1.000.000.000 TL kazanacakti. yani aylik 1 milyar TL. tekrar ediyorum aylık... 999 trilyon degil. 1 milyar TL :)

Yanıtla916
Zargana Necmi:

Trilyon milyardan daha büyük

00
İbrahim Demirel:

Bu parayı kimse kimseye vermez.

Yanıtla319
Huseyin Gulbahce:

Para insanı bozar

Yanıtla317
Erkan Kaya:

Git bi sene oyna gelirsin geri. İyi para

Yanıtla217
Safe Safer:

Bu devirde ya topçu ya da popçu olacan

Yanıtla016
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title