Haberler

    Cezayir - Rusya: 1-1

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Dünya Kupası H Grubu karşılaşmasında Cezayir ile Rusya 1-1 berabere kaldı.

    ;


    Tam anlamıyla bir ölüm kalım maçı havasında oynanan Cezayir - Rusya karşılaşmasından istediğini alan taraf Cezayir oldu.

    Maçın ilk dakikalarında başına aldığı darbe nedeniyle yaralalan Feghouli'nin yokluğundan iyi faydalanan Rusya, sol kanattan atağa kalktı. Yapılan ortaya iyi yükselen ve harika bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Kokorin Rusya'yı 6. dakikada öne geçirmeyi başardı.

    Gruptan çıkmak için galibiyetten başka şansı olmayan Rusya öne geçtiği maçta üstünlüğünü korumak istedi ve ilk yarının sonuna kadar daha defansif bir yapıya büründü.

    İkinci yarıya iyi başlayan taraf Cezayir oldu.

    Maçın 60. dakikası oynanırken sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Slimani, kaleci Akinfeev'in de zamanlama hatasıyla topu ağlara göndermeyi başardı ve maça denge geldi.

    Beraberlik golünün ardından, Rusya bütün hatlarıyla galibiyet golünü aramaya başladı. Kazanmaktan başka şansı olmayan Ruslar'ın defansta verdiği açıklarla önemli fırsatlar yakalayan Cezayir girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve maç son ana kadar 1-1 eşitlikle devam etti.

    Rusya ise Cezayir karşısında gol elde edebileceği bir pozisyon bulamayınca maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

    Bu sonuçla puanını dörde yükselten Cezayir Belçika'nın ardından H grubunu 2. sırada bitirdi ve adını son 16 takımın arasına yazdırmayı başardı.

    Cezayir ikinci turda Almanya'nın rakibi oldu.

    Stat: Arena da Baixada
    Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
    Cezayir: Rais Mbolhi, Esseid Belkalem, Rafik Halliche, Djamel Mesbah, Sofiane Feghouli, Yacine Brahimi (Dk. 71 Hassan Yebda), Carl Medjani, Nabil Bentaleb, Abdelmoumene Djabou (Dk. 77 Nabil Ghilas), Aissa Mandi, Islam Slimani (Dk. 90 El Arabi Soudani)
    Rusya: Igor Akinfeev, Aleksei Kozlov , Sergey Ignashevich, Vasily Berezutskiy, Dmitry Kombarov, Victor Fayzulin, Denis Glushakov (Dk 46 Igor Denisov), Oleg Shatov (Dk. 67 Alan Dzagoev), Alexander Samedov, Alexander Kerzhakov (Dk. 81 Maksim Kanunnikov), Alexander Kokorin
    Goller: Dk. 6 Alexander Kokorin (Rusya), Dk. 60 Islam Slimani (Cezayir)
    Sarı kartlar: Dk. 39 Djamel Mesbah, Dk. 77 Nabil Ghilas, Dk. 90+2 Liassine Cadamuro (Cezayir), Dk. 57 Dmitry Kombarov, Dk. 59 Aleksei Kozlov (Rusya)

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Rusya Federasyonu Igor Akinfeev Cezayir Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title