Haberler

Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal'a Dursun Özbek sahip çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ı göndererek Jose Mourinho'yu takımın başına getirmesi hakkında konuştu. Özbek, "Okan Buruk'un Galatasaray için ne ifade ettiği belli. Diğer takımların ne yaptığı da önemli. Mesela niye Jose Mourinho? 99 puan alan İsmail Kartal gönderildi. Sezon başında bunu söyleseler ne derdiniz? Asıl irdelenmesi gereken konular bunlar" açıklamasını yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal ile yollarını ayırarak Jose Mourinho'yu takımın başına getirmesiyle ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"BU AŞI HER YÖNÜYLE TUTMUŞTUR"

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, " Okan Buruk, Galatasaray'ın evladı. Son derece başarılı, uzun yıllar da Galatasaray'a hizmet edecek. Galatasaray'la özdeşleşmiş ve Galatasaray aşığı bir arkadaş. Değerlendirmeyi rakip takımların ne yaptığına bakarak yapmak lazım. Rakip takımlarda da kendi takımları içinde yetişmiş isimler var ama bir türlü olmuyor. Galatasaray'ın büyüklüğü, Galatasaraylıların aidiyet duygusu başarıyı getiren en önemli faktör. Bizim Galatasaray'a getirdiğimiz bu aşı her yönüyle tutmuştur" dedi.

"NEDEN MOURINHO? BUNU DÜŞÜNMEK LAZIM"

Jose Mourinho ve İsmail Kartal ile ilgili de konuşan Özbek, " Okan Buruk'un Galatasaray için ne ifade ettiği belli. Diğer takımların ne yaptığı da önemli. Mesela niye Jose Mourinho? 99 puan alan İsmail Kartal gönderildi. Sezon başında bunu söyleseler ne derdiniz? Asıl irdelenmesi gereken konular bunlar" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho İsmail Kartal İsmail Kartal Dursun Özbek Dursun Özbek Galatasaray Galatasaray Okan Buruk Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Aşı Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

N null:

sananeeeeeee

Yanıtla154124
İsmail Sari:

doymassan yaprağımı ye

4788
pusatalfa:

okuduğuna göre ona ne değilmiş be nulo

1737
Yasin Duran:

bence fb 99 aldığı sezonda gs nin 102 alması aldirtilmasi kasimpasa antalya maçları gibi gibi irdelenmeli dursun ozbek bey yada yanağını okşatan baskan

Yanıtla105108
Nuri Aga:

Konyayı sivası yeneydiniz ya la.

1230
Harbi Vatandaş:

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak dursun özbek'in doğru söylediğini düşünüyorum bir günahleçisi buldular bütün sorun çözüldü oysa asıl sorun ali koç bunu sezon sonunda herkes görecek çünkü ali koç kaldığı müddetçe fenerbahçe şampiyon olamazzz sebep ve nedenlerini bu ülkenin gerçeklerini bilen vatanını seven herkes bilir.

Yanıtla27126
suleyman altıntaş:

İsmail kartal sezon sonuna kadar takımı başaralı bir şekilde getirdi. Ancak son 7 haftada yaptığı bireysel hatalar bütün sezon ortaya koyulan başarıyı sildi attı. Yanlış oyuncu tercihleri ve yanlış taktikler sonunu getirdi. Olimpiyakos 'a boşu boşuna elendi. Olimpiyakos Konferans ligi şampiyonu oldu. Puan olarak Gs'nin önündeyken Sivas ve Konyaspor maçlarında kaybedilen 4 puanın maliyeti ağır oldu. Gs 'de eline geçen avantajı iyi kullandı ve hiç hata yapmadı.

750
MR CAMEL:

kıskandılar desene ttf nın tekeli dursun

Yanıtla6655
Ali Teke:

Acı var galiba

1631
Huseyın Sezgi:

Ali koç kemdisi demedimi ben başkanken bizi şampiyon yapmazlar diye neden hala başkanlıkta ısrar ediyorki

Yanıtla1460
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title