Haberler

Dursun Özbek'ten gece yarısı F.Bahçe'ye gözdağı: Bizim bileğimizi kimse bükemez

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamalarda, "Bizim bileğimizi kimse bükemez" dedi. 24. şampiyonluğu kazandıklarını ve önümüzdeki seneye 25. şampiyonluğu kazanmayı planladıklarını belirten Özbek, "Süper Kupa'yı ve lig şampiyonluğunu bu sene kazandık. İçinde zerrece leke olmayan, sadece alın teri olan bir kupa kazandık" dedi.

Süper Lig devi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk kutlamalarının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "24. şampiyonluğu kazandık. İnşallah seneye 25. şampiyonluğumuzu da kazanıp 5. yıldızı almayı planlıyoruz." dedi.

"BİZİM BİLEĞİMİZİ KİMSE BÜKEMEZ"

Şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulunan Özbek, "Sizlere 2 yıldır hizmet ediyoruz. Bu hizmetin karşılığını, güzelliğini sizlerin takdirine bıraktık. Geçen gün seçimde büyük bir teveccüh gösteren genel kuruluma ve sizlere teşekkür ediyorum. Önümüzde 2 sene ve alınacak çok kupa var. Çünkü meydan artık boş değil. Süper Kupa'yı ve lig şampiyonluğunu bu sene kazandık. Erden kardeşim çok net ifade etti. İçinde zerrece leke olmayan, sadece alın teri olan bir kupa kazandık. Galatasaray öyle büyük ki, öyle güzel bir camia ki.. Yeter ki birbirimizi sevelim. Bizim bileğimizi kimse bükemez" dedi.

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Dursun Özbek Dursun Özbek Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Bahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Hasan Kastamonulu:

Galatasaray'la kim şampiyonluk yarışında kaybetse şerefli ikincilik dediler. Fenerbahçe de gerçek şampiyon dedi. Galatasaray iki sefer Beşiktaş'a averajla kaybetti. Birinde namağlup ikinci oldu. üç sene önce de bir gol ile averajla ikinci oldu. Hakemler hakkında bildiri yayınladı. Hakem de insan hata yapabilir dediler. Peki şimdi ne oldu? Galatasaray şampiyon oldu. Vay anam vay şikesaray oldu.

Yanıtla59102
Yunus Çöpür:

lekesiz bitirdiğiniz ligin sonuçu gs 64 sarıkart 1 kırmızı kart FB 84 sarıkart 5 kırmızı kar fb nin gördüğü kırmızı kartlar 3 tanesi ilk yardı 2 tanesi ikinci yarıda gs nin kırmızı kartıda 90 5 dakika da görmüş bu senin gibi başkanın lekesiz dediği lig bu mu? dahası da var.

Yanıtla3997
Muharrem Dink:

Kart görmek le mi olcuyorsun

4532
MHSN SRC :

Söylediğin istatislik seni doğruya götürmez yavru kuş.Asıl istatislik penaltılara bakmak gerek.Kaç tane penaltı verilmiş ve maçların durumuna ve dakikalarına bakmak gereek.Ama işine gelmez.Herşeyi yaparsınız masa başı herzaman da tertemiz çıkarsınız.Heryerde kavga gürültü şaibe sizde.

2120
mustafa karasal:

sen hasta mısın, koçun dediklerini ezberlemişsin aferin sana. Ne alaka kart. Şunu da söyle koçun söyledi. Biz 102 puana gelseydik GS 103 olacaktı. Siz ne ayaksınız ya. Alın teri bu. Hatay a 7, Rize ye 6 atıp şampiyon olurken iyiydi, Ali Şenler, Aziz Yıldırımlar zamanında da yapılanları araştırın.

65
pusatalfa:

mhsn src sen neden bahsediyorsun. Penaltı atmayı neden küçümsüyorsun, feneri konserve liginden eden kaçırılan beceriksizler değilmiydi.

25
Serkan Özcan:

MHSN SRC asıl istatistik penaltılara bakmak diyen sizlere bir şey anlatmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey. Bu ligin kaderiini çıkan ve çıkmayan sarı ve kırmızı kartlar belirliyor. Şubat ayına kadar Fenerbahçe ve Galatasaray a çıkan kart sayısı dengeli gitmişken, Şubat ayından Mayıs ayına kadar kartlar konusun dengesizlik almış başını gitmiş. Bunu görmeyen kesimin gs li olmasına şaşırmamak lazım :D

20
riwannn:

mıncık spor kulübü başkanı

Yanıtla1453
YİĞİT TÜRKALP:

nasıl bir canlısın sen.düşünemediğin kesin.

Yanıtla730
Huseyin Ongulu:

aaauuu söyle ertemm ne hangisi ne syledi , aee sen düzelt hmm eveeet konuşma bitmiştir.

Yanıtla517
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title