Haberler

Duyunca çok şaşıracaksınız! Loris Karius, dünyanın en iyi takımlarından birine gidiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Marc-Andre ter Stegen'in sakatlanarak sezonu kapatmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan Barcelona, bir dönem Beşiktaş'ta da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi elinde olan Loris Karius'u gündemine aldı. 31 yaşındaki Alman kaleci Karius'un yanı sıra Keylor Navas, Otro, Jordi Masip, Edgar Badia ve Tomas Vaclik de İspanyol devinin kaleci transferi için listesinde yer alan diğer isimler.

5-1 kazandığı Villarreal maçında takım kaptanı olan Marc-Andre ter Stegen'i sakatlığa kurban veren Barcelona, Alman file bekçisinin sezonu kapatmasının ardından kaleci arayışlarına başladı. Bu sakatlığın ardından transfer için kolları sıvayan İspanyol devinin gündemine sürpriz bir isim geldi.

LORIS KARIUS SÜRPRİZİ

Katalan ekibi, bir dönem Beşiktaş'ta da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi elinde olan Loris Karius'u gündemine aldı. Marca'nın haberine göre; Karius'un yanı sıra Keylor Navas, Otro, Jordi Masip, Edgar Badia ve Tomas Vaclik de diğer adaylar arasında yer alıyor.

Duyunca çok şaşıracaksınız! Loris Karius, dünyanın en iyi takımlarından birine gidiyor

KARIUS'UN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerine Mainz'da başlayan ve daha sonra Liverpool'un kalesini koruyan 31 yaşındaki file bekçisi, iki sezon boyunca kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giydikten sonra İngiliz ekibine geri dönmüştü. Daha sonra Union Berlin ve Newcastle United formaları giyen Alman eldiven, şu anda serbest durumda bulunuyor. Kariyeri boyunca 250 karşılaşmada kaleyi koruyan Loris Karius, kalesinde 324 gol görürken 79 kez de kalesini gol kapatmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Loris Karius Keylor Navas Barcelona Barcelona Beşiktaş Beşiktaş Futbol Dünya Spor Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

murat özkan:

Armut gibi kaleci kova çevic önüne gelene yumurtluyor Barcelona çok büyük hata ediyor

Yanıtla326
ümit belet:

3, kaleci olarak alıyolardır bro ter stegen sakatlandı ya yedeğinin yedeği olarak yoksa karius nereye barcelonaya gidecek

25
Aykut Kalanoğlu:

Ülkemizde belki psikolojisi bozulmuştur kimin düzgün ki ? Barcelona'ya gitsin aslan kesilir genelde öyle oluyor zaten de öyle olacak tipi de inatçı bir tip !

12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title