Haberler

Dzeko'nun pozisyonu penaltı mı değil mi? Ünlü yorumcuların hepsi aynı fikirde birleşti

Güncelleme:
Abone Ol

beIN Sports'taki Trio ekibi, Antalyaspor-Fenerbahçe maçındaki Edin Dzeko'nun yerde kaldığı ve penaltı beklediği pozisyonu değerlendirdi. Yorumcuların hepsi hakemin hata yaptığını ve pozisyonun penaltı olması gerektiği yönünde görüş belirtti.

Beın Trio ekibi, dün akşam oynanan ve büyük heyecana sahne olan Antalyaspor- Fenerbahçe maçındaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.

DZEKO'YA YAPILAN HAREKET PENALTI MI?

6. dakikada Edin Dzeko'nun yerde kaldığı ve penaltı beklediği pozisyonu değerlendiren yorumcuların hepsi aynı fikirde birleşti.

İşte o yorumlar;

Deniz Çoban: Hakem elle oynama kararı verdi. Veysel açık ve çok net Dzeko'nun ayağına darbede bulunuyor, destek ayağını bozuyor. Çok açık bir penaltı. İspatlanabilir bir ihlal. Penaltı verilmesi, VAR'ın devreye girmesi, Veysel'e sarı kart gösterilmesi gerekiyordu.

Bahattin Duran: Veysel'in yaptığı hareket, çok net penaltı. Veysel'in bir eli var Dzeko'nun sırt bölgesinde, kalçasıyla da kalçaya temas var. Buradan dolayı penaltı düşünülebilir. Veysel sağ ayağıyla pozisyon alan Dzeko'nun sol ayak bileğine çok net vuruyor. Bu vuruş Dzeko'da çok net etki bırakıyor ve ayak darbesiyle düşüyor. Ayak darbesinden dolayı penaltı. Bu kanıtlanabilir, bu çok net kanıt. VAR müdahalesi olmalı. VAR müdahalesiyle penaltı verilmeli ancak önce hakem de görecek. Hakem eğildi izledi. Hakem görmüyorsa da çok net kanıt var, bu kanıtla birlikte VAR olsam penaltı için hakemi izlemeye davet ederdim.

Bülent Yıldırım: Hücum oyuncusu ayağı oraya koyup teması aldı falan yok. Defansif oyuncunun hamlesine bakılır. Dzeko istediği gibi konumlanma hakkına sahip. Veysel'in aşağıdan yaptığı hamle krampona, bileğe geliyor. Onu gördük, tartışacak bir şey yok. Net bir penaltı. Şahsi fikrim hakem yukarıdaki şarjı değerlendirirken bunun normal ikili mücadele olduğunu düşündü. Çok net ayağa müdahale, çok net penaltı, çok net VAR müdahalesi daha doğru olurdu.

İşte o pozisyon;

Dzeko'nun pozisyonu penaltı mı değil mi? Ünlü yorumcuların hepsi aynı fikirde birleştiGörüntü: beIN SPORTS

Dzeko'nun pozisyonu penaltı mı değil mi? Ünlü yorumcuların hepsi aynı fikirde birleştiGörüntü: beIN SPORTS

Dzeko'nun pozisyonu penaltı mı değil mi? Ünlü yorumcuların hepsi aynı fikirde birleştiGörüntü: beIN SPORTS

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Trendyol Süper Lig Antalyaspor Antalyaspor Edin Dzeko Fenerbahçe Fenerbahçe Edin Dzeko Teknoloji Spor beIN Teknoloji Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

sedat :

Buna penaltı değil diyen ya futboldan hiç anlamıyordur ya da gslidir.

Yanıtla2291
MUSTAFA ALİ_5635:

HAKEM TESCİLLİ CİNCONLU ZATEN.BÜYÜKEKŞİ ARTIĞI.....

34
rihamma baxhiyeva:

He canım bir sen anlıyorsun futboldan zaten penaltı denilen şey de GS sıkışınca ona verilsin diye icat edilmiş bir uygulama..

23
Hasan Kastamonulu:

Algıbahçe işbaşında. Her sene penaltı şampiyonu bu sene de olacak. Penaltılar kalksa yapılan yerden oynansa vay hallerine o zaman.

Yanıtla9219
Fuat Gençoğlu:

Arkadaş daha nasıl ikna olacaksın Pen6 olduğuna pozisyonun algı diyerek algı yapan tayfa olmuşsun git başka yerde ağla

25
Wien:

Dünkü maçta iki kirmizi ve bir penalti çikmadi. 2-0 kazanilmiş bir maç var. Penalti kalksa diyorsun. Gs aleyhine doğeu penalti verildi diye ortayi inlettiler. Ama FB sesini çikarinca vay Fenrr şöyle vay Fener böyle...

24
MUSTAFA ALİ_5635:

SEN NASIL BİR OE SIN.

12
Habib Öztürk:

Hepsini gesemmi atsın??

11
GAGS:

hakem başlama düdüğünü 1 milisaniye kısa çaldığı için febeye penaltı verilmeliydi, kimse bunu konuşmuyor, var uyuyor, yorumcular nerede, nerede erman, nerede a.çakar, nerede s.akın başka febe yok uyanın kendinize gelin.. :D

Yanıtla4810
MUSTAFA ALİ_5635:

HEPSİ A.A. OE......

11
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title