Haberler

Eczacıbaşı VitrA, Dünya Üçüncüsü Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Dünya Kulüpler Şampiyonası üçüncülük maçında Praia'yı 3-0 yenen Eczacıbaşı VitrA, bronz madalya kazandı.

2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası bronz madalya mücadelesinde Brezilya ekibi Praia ile karşılaşan Eczacıbaşı VitrA, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın birinci setinde Gözde Yılmaz ve Beyza Arıcı'nın etkili oyunu dikkat çekerken, Eczacıbaşı VitrA seti 25-16 zorlanmadan kazandı. Orta oyuncuların blok ve hücumdaki etkili oyunları devam ederken, kaptan Jordan Larson'ın da etkisiyle turuncu beyazlılar ikinci seti 25-18 önde bitirdi. Oyunun kontrolünü maç boyunca elinde tutan Eczacıbaşı VitrA, üçüncü seti de kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Eczacıbaşı, 2015 ve 2016'da turnuvada şampiyonluk yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eczacıbaşı Topluluğu Praia Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Murat:

Tebrikler

Yanıtla13
sas:

bravo kizlara da yoneticelere de. . .

Yanıtla03
Murat:

Tebrikler

Yanıtla10
el turko:

tebrikler akadaslarr VİTRA BOZÜYÜK KURULUŞUU BOZÜYÜK BİLECİK E GELİN BEKLERİZZ

Yanıtla01
deli..dolu:

işte 1 Gurur Onur daha Vakıfbank Kadın Voleybol Takımının Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonluğun''dan sonra Eczacıbaşı Vitra kadın Voleybol Takımımızı''da bizleri Mutlu ve Mest etmiştir. zaten KADIN sporcularımız, da olmasa halimiz harap bitik iyi''ki varsınız #FİLENİNKORYÜREKLİSULTANLARI##

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title