Haberler

Edirne'de Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Atlı Polisler Göreve Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne'de düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden getirilen 4 kişilik atlı polisler göreve başladı. Atlı polisler, güvenliği kontrol ederken Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor.

EDİRNE'de 663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin gerçekleştirildiği Sarayiçi Er Meydanı'nda bu yıl ilk kez, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden getirilen 4 kişilik atlı polisler göreve başladı.

Sarayiçi Er Meydanı'nda yapılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, vatandaşların güvenliğinden sorumlu olan Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün 850 kişilik ekibine ilave olarak bu yıl ilk kez İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı atlı polisler görev yapmaya başladı. Toplam 4 kişiden oluşan atlı polisler, gün boyu Er Meydanı etrafında tur atıp güvenliği kontrol ediyor. Atlı polislere, Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de eşlik edip destek veriyor. Ekipler, boş zamanlarında ise kendilerine eşlik eden atlarla ilgilenip, bakımını yapıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Edirne Emniyet Müdürlüğü Edirne Güvenlik Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

D- SMART ŞİFRESİZ İZLE | D- smart şifreli mi? LASK Linz- Galatasaray maçı kesintisiz, şifresiz izleme linki var mı? Bay geçmek ne demek? Futbolda bay geçmek nedir, bay sistemi ne? LASK LINZ- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE | Lask Linz- Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? LASK Linz-Galatasaray maçı ne zaman? LASK Linz- Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Srebrenitsa Katliamı 29.yılında anılıyor | Srebrenitsa Katliamı nedir ? Srebrenitsa Katliamı ne zaman, nerede gerçekleşti? Galatasaray- Hatayspor maçı ne zaman? Galatasaray- Hatayspor hangi hafta oynanacak? İsmail Uyanık TFF adaylığından çekildi mi? İsmail Uyanık, TFF başkan adaylığından neden çekildi? 11 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? Trendyol Süper Lig 2024- 2025 DERBİ FİKSTÜRÜ | Derbiler ne zaman, hangi haftada oynanacak? DERBİ TARİHLERİ BELLİ OLDU! Trabzonspor- Galatasaray derbisi ne zaman? 2024-25 Trabzonspor- Galatasaray maç tarihi belli oldu mu? SÜPER LİG BEŞİKTAŞ- FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN? 2024- 25 Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi belli oldu mu? 2024-25 DERBİ TARİHLERİ AÇIKLANDI! Trabzonspor-Beşiktaş derbisi ne zaman? Trabzonspor- Beşiktaş derbisi belli oldu mu? SÜPER LİG TRABZONSPOR- FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN? 2024- 25 Trabzonspor- Fenerbahçe derbisi belli oldu mu? SÜPER LİG GALATASARAY- BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN? 2024- 25 Galatasaray- Beşiktaş derbisi belli oldu mu? SÜPER LİG GALATASARAY- FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN? 2024- 25 Galatasaray- Fenerbahçe derbisi belli oldu mu?
1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title