Haberler

Elazığspor'da İbrahim Üzülmez Sesleri

Güncelleme:
Abone Ol

Bayram Bektaş'ı gönderen Elazığspor, teknik direktör olarak İbrahim Üzülmez'e teklif götürdü. Resmi sözleşme imzalanması an meselesi.

PTT 1.Lig takımlarından Elazığspor'da Bayram Bektaş'ın görevine son verildikten sonra Beşiktaş'ın efsane isimlerinden İbrahim Üzülmez, Gakkoşların yeni teknik direktörü olacak.

TEKLİF YAPILDI

Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Elazığspor'da teknik direktör değişikliğine gidilmişti. Bayram Bektaş'ı gönderen Gakgoşlar, sürpriz bir isime yöneldi: İbrahim Üzülmez. Yıllarca Beşiktaş forması giyen ve 'Deli İbrahim' lakabıyla futbolseverlerin aklına kazınan Üzülmez'e Elazığspor'dan teklif geldi.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Daha önce Çaykur Rizespor'da Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan ve artık hocalık kariyerine başlamak isteyen İbrahim Üzülmez'in yapılan teklife sıcak baktığı ifade edildi. Son anda bir pürüz yaşanmazsa taraflar bir iki gün içinde resmi sözleşmeye imza atacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Üzülmez Bayram Bektaş Elazığspor Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

FATİH:

Geçen yıl halimiz ortada idi. Bayram Hoca geldiğinden beri yükselişe geçtik. Ben de merak ediyordum neden iki haftadır kötüyüz meğer reklam anlaşmaları yapan yönetim duruma el koymuş. Parasızken Bayram ile, paralı iken ünlü Ümit ve İbrahim ile yazık ettin yönetim.

Yanıtla00
sportmen:

atilla gerin hariç yardımcılar zayıf erkan hocaşu an için yetersiz yardımcı konusu çok önemli ibo nun bu ligi bileceğinden emin değilim allahdan atilla var bir yardımcı daha alınması lazım ligleri bilen

Yanıtla00
ulaş çelik:

ibo nun yardımcıları. . . . . . ümit. . . . bjk li erkan sağbek. . . . . kondisyoner makedonyalı. . . . . . . yardımcı atilla gerin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title