Haberler

Elazığspor Teknik Direktörü: "Bursa'dan 3 Puan Almalıyız"

Abone Ol

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural, "Pazar günü deplasmanda oyanacağımız Bursaspor maçından 3 puan almamız gerekiyor" dedi.

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural, "Pazar günü deplasmanda oyanacağımız Bursaspor maçından 3 puan almamız gerekiyor" dedi.

YİNE HAKEME SİTEM

Yılmaz Vural, açıklamasında ilk olarak cumartesi günü 3-1 yenildikleri Beşiktaş maçının hakemi İlker Meral'e sitemlerini sürdürdü, halen içinin yandığını söylerken şunları söyledi:

"3-1 yenilen bir takımın ezilmesi hiçbir şey üretmemesi gerekirken, tam aksi olmuş. Çok iyi oynayan çok iyi şeyler yapan kaybetmiş. İyi oynamayan ise hakem yardımıyla, hakemin vermiş olduğu kritik kararlarla maç kazanan bir takım olmuş. Yani bizim değerlendirmemiz bu ve sonuç olarak ta üzüntümüz halen devam ediyor. Benim içim yanıyor. Bu konuda buradan tekrar İlker Meral'e sitem etmeye devam edeceğim ve her zaman her yerde de konuşacağım."

"90 DAKİKADAN MUTLU AYRILMAK İSTİYORUZ"

Daha sonra pazar günü oynayacakları Bursaspor maçına değinen Yılmaz Vural, bu konuda şöyle konuştu:

"Şimdi karşımıza geçen hafta yeni antrenörüyle puan almış bir takımla oynayacağız. Benim özellikle çok yakın olduğum bir camia. Çünkü orada 4 yıllık bir emeğim oldu. Başarıları bizleri mutlu ediyor, çok iyi işler yapmış bir Anadolu takımımız ama rakip olacağız. Bu 90 dakikadan mutlu ayrılmak istiyoruz. Bizim istediğimiz, fubolcularımızın, camiamızın ve yöneticilerimizin isteği 3 puan."

FUTBOLCULAR DA GALİBİYETE İNANIYOR

Bordo beyazlı futbolcular da Bursaspor'un önemli bir deplasman olduğunu, hafta boyunca iyi çalışarak karşılaşmada galip geleceklerine inandıklarını belirttiler, "Bursa'dan 3 puan alarak dönmek istiyoruz" diye konuştular.

FOTOĞRAF - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural İlker Meral Elazığspor Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title