Haberler

Elazığspor Topbaşı Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig ekibi SB Elazığspor, bugün Teknik Direktörü Trond Sollied nezaretinde kendi tesislerinde ilk antrenmanına çıktı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Sanica Boru Elazığspor, bugün yeni teknik direktörü Trond Sollied nezaretinde kendi tesislerinde ilk antrenmanına çıktı.

Teknik direktör Sollied, antrenmandan önce ilk olarak futbolcularını tanımaya çalışacağını belirtti, şöyle dedi:

"İlk etap kampımızı tesislerimizde yapacağız, sonra da Hollanda'ya gideceğiz. Hollanda kampı öncesi iyi bir hazırlık yaparak takımı tanımak istiyorum. Transfer konusunda yönetimle görüştüm. Türkiye içerisindeki transferleri kendileri yapacak. Ama yurtdışı transferini yönetimin de onayını alarak ona göre yapacağız. Öncelikle antrenmanlarımızı iyi yapmamız lazım. Maçları da kazanmamız lazım. Futboldan ve Sanica Boru Elazığspor'dan beklentim kendi çalışmalarımızı ve isteklerimizi sahaya yansıtmak. Türk futbolunu yakından tanıyorum. Türk futbolunu yakinen tanıyorum."

Kulüp Genel Müdürü Özgür Öztürk ise tesislerinde bir hafta kalacaklarını belirttikten sonra şunları söyledi:

"Ardından 18 günlük Hollanda kampımız başlayacak. Hollanda kampı sonrası katılacağımız bir TSYD kupa maçları var. 11-12 Ağustos tarihleri arasında 4 takımın katılacağı bir turnuva olacak. Hollanda'da eksiklerimizi göreceğiz. 6 hazırlık maçı oynayacağız. Hollanda kampına katılacak transferlerimiz de olacak. 6-7 transfer yapabiliriz. Kamp döneminde oyuncu alabiliriz de satabiliriz de. Transfer sadece almakla olmuyor."

Bazı yabancı oyuncularına talep olduğunu ifade eden Özgür Öztürk, "Transfer teklifleri geldi. Süper Lig ve PTT 1'inci Ligi'nden teklifler var. Bizim için önemli olan bu kulübün kasasına para girmesi" diye konuştu. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Özgür Öztürk Elazığspor Hollanda Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title