Haberler

Eleştirilere daha güzel cevap verilemezdi! Milli yıldızdan harika gol

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu son maçında kozlarını paylaştığı Çekya karşısında 51. dakikada kaptan Hakan Çalhanoğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu son maçında Çekya ile karşılaşan Türkiye, yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

KALECİYİ ÇARESİZ BIRAKTI

İsmail Yüksek'in pasında sağ çaprazda topla buluşan milli yıldızımız ve kaptanımız Hakan Çalhanoğlu, düzgün bir vuruşla toğu ağlara gönderdi. Çek kaleci Jindrich Stanek, bu golün ardından kısa süreli bir sakatlık yaşadı.

ELEŞTİRİLERE BU GOLLE YANIT VERDİ

Kulüp kariyerinde İtalyan devi Inter ile başarıdan başarıya koşan Hakan Çalhanoğlu, milli takımdaki performansıyla sık sık eleştiriliyordu. Çekya maçı öncesinde de tartışılan isim olan Hakan, bu eleştirilere attığı şık golle karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Hakan Çalhanoğlu Çek Cumhuriyeti Türkiye Türkiye Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

KAZİM Uzunöz:

artık 2 yıl bu golü konuşur dururlar

Yanıtla3639
Hakan:

Arda atsaydı 10 yıl konuşurdunuz.

1032
senar:

hakan,ferdi bunlar takımın en iyileriydi yine, ama barış alpere, ardaya nasıl o kadar tahammül edebiliyoruz onu anlamadım, bizim göremedeğimiz ne yaptılar dün akşam

106
Nuri Aga:

Normal bir gol...

Yanıtla2529
Altay Bozkurt:

SENAR BEN STADYUMDA IZLEDIM BARIS GECENIN YILDIZI SECILDI UEFA TARAFINDAN!! DNGLK !! BARI BILSENDE konuşsan HADI NEYSE !

00
Yasar Unal:

Ne var golde abartacak? Gol dışında da yok neredeyse.

Yanıtla2013
Zafer yılmaz :

Hakanın yerine giren oyuncu ile kıyasla.Hakan eski hakan degil.her maçta 10 kişi ile oynayan Türkiye. Hakanın maç içi esnasında bu takım benden sorulur havasındaydı.Herkes oyun kontrolünde olması gerekiyormuş gibi.Eleştiriiiyorsa bir futbolcu kimse zevk için eleştirmez.

Yanıtla919
Nuri Aga:

Aynen. Bu maçta eleştireceğimiz tek futbolcu Arda Güler. Basına çok malzeme verdi. Bugün takdiri ilahi sanki yokları oynadı maçta...

214
murat özbaş:

Kardeşim adam takımın lideri dedik,müthiş bir karakter tamam.Ama bir takımın kaptanı bu kadar can sıkıcı top oynuyormı .çekler 10 kişi kaldı 1-0 gerideler,kaptanları ortalığı yıkıyor.

Yanıtla320
İsmail oruç :

Hakan gelecek maçta cezalı,hakansız mill takımı seyretme imkanı olacak.

Yanıtla313
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title