Haberler

Emre Belözoğlu, Eşini Son Anda Vazgeçirmiş

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, feribotta uğradığı saldırıda az daha ailesiyle birlikte yola çıkıyordu.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun, Eskihisar-Topçular feribotunda yaşadığı saldırı, futbol kamuoyunda gündeme otururken, asıl tehlikenin son anda önlendiği ortaya çıktı.

EŞİNİ SON ANDA VAZGEÇİRMİŞ

Karısının akrabasının açılışına katılmak için yola çıkan Emre'ye, bu yolculukta eşi Tuğba Belözoğlu ile birlikte çocukları da eşlik edecekti. Eşinin yakınını bu özel günde yalnız bırakmak istemeyen sarı-lacivertli oyuncu, eşini son anda bu seyahatten vazgeçirdi.

DOĞRU KARAR VERDİĞİ SONRADAN ANLAŞILDI

Emre, yeni doğan 3 aylık kızları Zeynep Neda ve oğlu Ömer Akif'in bu seyahatte yorulacağını düşünüp, Orhan Ak ile yola çıkmaya karar verdi. Eşi, küçük kızı ve oğlunu son anda Mudanya'ya götürmekten vazgeçen futbolcunun ne kadar doğru bir karar aldığı ise feribotta yaşanan olayın ardından ortaya çıktı.

Aksi taktirde saldırılan aracın içinde Emre'nin ailesi de olacaktı. Bu nedenle olay, çok daha vahim bir noktaya ulaşabilecekti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tuğba Belözoğlu Emre Belözoğlu Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

reis:

köpekler ancak topluca saldırır birde. . . sırtlanlar. . . ama helal emreye 3 ünün yere sermiş. . .

Yanıtla1318
zaza:

helal olsun emre tek başıına hepsine yetmişsin

Yanıtla914
bir bilen:

medeniyet fukarası gezicci çarşı. . . aileside olsa terbiyesizlik yapardı. . .

Yanıtla38
bodrum alimobilWeb@haberler.com:

Adam olanla kimse ugrasmaz.

Yanıtla63
100 galasarayliyimmobilWeb@haberler.com:

emreye geçmiş olsun. saha icindekiler sahada kalir bunu anlamayan futboldan uzak dursun. neymis bilice kufretmis mis eder o da ona eder. bilic senin neyin olur biray sonra turkiyede bile olmaz. herkes aklini basina almali yok emre cirkefmis hircinmis. sanki bilic melek, ya o zamN fb lileri toptan oldurelim lig mig kalmasin, biraz insafli olun bende emreyi sevmeyen saha icindeki biriyim hatta uyuz oluyorum, ama emreyi sokakta gorsem ya selam veririm yada gormezden gelirim. hatta saha disinda volkana bile tahmmul edilmeli vs...malesef futbol seyircisinin seviyesi yerlerde, gercekle şovu ayirt edemiyor

Yanıtla08
PersilMobil-ANDROID:

Yapilan hareketi tasvip etmemekle birlikte malum futbolcu musveddesinin de nasil bir karaktere sahip oldugu cumle alemce malumdur. Bu hareket neden kendisine yapiliyor da bir baskasina degil. Ya yanindaki insan kiligindaki yaratigin silah cekmesine ne demeli. Film setiyle gercek hayati ayiramayacak beyin yoksunu iki ayakli mahluk.

Yanıtla43
adsaddMobil-ANDROID:

herkes sen değil.yaninda ailen olsaydi kimse birşey söylemezdi de yapmazdi da...

Yanıtla42
gsmobilWeb@haberler.com:

Her insan hata yapar bu kadarda insanin ustune gidilmez gecmis olsun

Yanıtla33
Yuh Mobil-IOS:

Ben seni yakalarsam anlarsın adam değilsin güzel bi döverim

Yanıtla33
KINIYORUM:

BİR GALATASARAYLI OLARAK EMREYE YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM. ULAN İNSAN GİDERKEN Bİ HABER VERİR

Yanıtla14
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title