Haberler

Emre Can, Borussia Dortmund ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Borussia Dortmund, Juventus'tan kiraladığı Türk asıllı Alman oyuncu Emre Can ile 1 Temmuz'da 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund, Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can'ın transferi için Juventus ile anlaşmaya vardı. Alman ekibinden yapılan açıklamada, ara transfer döneminde kiralanan 26 yaşındaki futbolcunun transferi için İtalyan ekibiyle anlaşma sağlandığı ve Emre Can ile 1 Temmuz'da 4 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

TRANSFER 25 MİLYON EUROYA GERÇEKLEŞTİ

Juventus Kulübünden yapılan açıklamada da transferin 25 milyon euroya gerçekleştiği bildirildi. Şubat ayında Borussia Dortmund formasıyla iki maça çıkan Emre Can, bir de gol attı.

Kaynak: AA / Spor

Emre Can Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

-AKSARAY''lı :

TÜRK asıllı yazmayın buna ve bunun gibilere. alman yazın gitsin. biz onu TÜRK olarak görüyor muyuz diye anket yapın bence. mesut özil, serdar taşçı, mustafa doğan bunların hiç biri öldüğünde TÜRKİYE toprağına gömülmesin. almansa bunlar ki kendimi alman gibi hissediyorum diyerek TÜRK milli takımını reddetmişlerdi almanyaya gömülsünler

Yanıtla128
baba:

ne alakası var

03
Mesut Özil:

Sessiz güldüm

Yanıtla13
IHTIYAR:

ULA EMRE, PARAN OLMASA SANA KİM BAKAR KURT GİBİSİN

Yanıtla01
Ali yilmaz:

Türktür türk Türkiyede yasayan bircok Türken daha türktür Pasaport hikaye Türkiyedeki zenginlerin cogunun ikinci vatandasligi vardir ihtiyaci olmadigi halde

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title