Haberler

Spor salonunda korkunç kaza! Koşu bandında dengesini kaybeden kadın feci şekilde can verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Endonezya'nın Pontianak şehrinde bir spor salonunda yaşanan korkunç olayda, 22 yaşındaki bir kadın koşu bandında koşarken dengesini kaybedip üçüncü kattan düştü. Güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilen olayda beton zemine çakılan talihsiz kadın feci şekilde can verdi.

Endonezya'da bir kadın gittiği spor salonunda koşu bandında koştuğu sırada dengesini kaybedip üçüncü kattan düşerek hayatını kaybetti. Görüntülerde kadının koşu bandından geriye doğru sendeleyerek açık pencereden üçüncü kattan düştüğü görülüyor.

YÜZÜNÜ SİLMEK İÇİN DURMUŞTU

22 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği olay, Endonezya'nın Pontianak şehrinde gerçekleşti. Kadın, koşu bandında yüzünü havlu ile kurutmak için durduğu sırada dengesini kaybetti. Koşu bandı hızla çalışmaya devam ettiği için kadın, geriye doğru tökezledi ve pencereden düştü.

Endonezya'da spor salonunda korkunç kaza: Kadın koşu bandında dengesini kaybedip üçüncü kattan düşerek hayatını kaybetti

SALONUN İHMALİ ARAŞTIRILIYOR

Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından spor salonu kapatıldı. Polis, spor salonu yönetiminin olası ihmali konusunda soruşturma başlattı.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Endonezya Endonezya 3-sayfa Sağlık Dünya Yaşam Spor Kaza 3.Sayfa Sağlık Yaşam Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

sade vatandaş:

angutlar cepheye komple çerçeve konulurmu bu moda Türkiyedede var yerden tavana pencere yapıyorlar orada düşüp ölme riski yüksek

Yanıtla9199
sinan çayırcı:

Angut , o camlar temperli ve lamine senin değil arkadaş gurubunun çarpmasıyla kırılmaz . Bir bak bakalım videoya cam kırılmış mı yoksa cam açık mı ?

1825
Hüsnü CAN:

Olay endonezyada gerceklesiyor(!)

710
Nuri Aga:

La angutlar o bant camın dibine konumu laaaaa

011
Ben bilmemm:

Cam açık. Nasıl olur ki ? 3. Kat ve cam ful açık. işyeri ihmali..

Yanıtla1104
Konuralp:

Spor yapmak sağlıklı yaşam değil miş?

Yanıtla3241
Allahın Kulu:

Kardeşim Allah(c.c.) rahmet eylesin. inşaAllah sorumlular gerektiği şekilde cezalandırılır ve adalet sağlanır geride kalanların iyiliği için.

Yanıtla071
ARSLANOĞLU Hakan:

Ölen kadının kocası koşu bandını bilerek cam kenarına doğru ayarlatmış olabilir.

Yanıtla3423
ekrem celebi :

Bayan bekardi arkadasimdir.endonezyada yasiyorum

67
İlker Yetişkin:

Cam niye açık ve neden tam koşu bandının arkasında resmen ölüme davet

Yanıtla044
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title