Haberler

Engin Baytar: "Şampiyonluk Bu Takımla Hayal Değil"

Abone Ol

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni mağlup ettiği maçı çeviren isimlerden olan Engin Baytar, şampiyonluk için iddialı konuştu.

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni mağlup ettiği maçı çeviren isimlerden olan Engin Baytar, şampiyonluk için iddialı konuştu. Engin, mevcut oyuncu kadrolarıyla şampiyonluğun hayal olmadığını belirterek, "Biz buna yürekten inandık. Hocamızda bize bu coşkuyu yaşatmaya kararlı" diye konuştu.

Trabzonspor'da geçirdiği sakatlık kabusundan kurtulan Engin Baytar, ilerleyen haftalarda takıma önemli katkılar yapmak istediğini söyledi. Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyuna dahil olmasına karşın sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Engin, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşabileceklerini söyledi. Engin, mevcut oyuncu kadrolarıyla şampiyonluğun hayal olmadığını da belirterek, "Biz şampiyonluğa yürekten inandık. Takım arkadaşlarımızla hep bunu konuşuyoruz. Türkiye Kupası'nda yaşanan coşkuyu gördükten sonra lig şampiyonluğunda ne olur tahmin bile edemiyorum. Hocamızda bize bu coşkuyu yaşatmaya kararlı" diye konuştu.

"ADIM ÇIKMIŞ BİR KERE"

Engin, hakemlerle çok konuştuğu yönündeki eleştirilere de cevap vererek, "Benim adım çıkmış bir kere. Sahada herkesin gözü benim üzerimde. Oysa bir çok takımda benim 10 katım kadar itiraz eden futbolcular var. Onlar görülmüyor veya görülmek istenmiyor. Ben sahaya çıktığım anda kazanmak için ne gerekiyorsa yapan bir kişiyim. Hele de Trabzonspor forması altında kazanmak ayrı bir gurur verici olay. Trabzonspor'un şampiyonluğu benim çocukluk hayalim. 26 yıllık bir özlem var. Bu artık sona ermeli ve herkes bu takımın büyüklüğüne bir kez daha şahit olmalı" dedi.

ŞENER'İN ASBAŞKANI ŞAKAR GİBİ

Bordo - mavili takımda Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan seçimli olağan genel kurulda Başkan Sadir Şener'in, asbaşkanın camianın önemli isimlerinden Nevzat Şakar olması bekleniyor. Hayrettin Hacısalihoğlu'nun görevinden istifa etmesinin ardından arayışlara giren Şener'in, yönetimine girmesi için teklif götürdüğü Nevzat Şakar'ı ikna etitği belirtildi. Şakar da, Trabzonspor'a her ortamda hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek, "Önemli olan takımın başarısı ve önemli olan bu camia. Ben her zaman kulübe hizmet etmeye hazırım" ifadelerini kullandı.

BURAK, GÜNEŞ'LE YENİDEN DOĞDU!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından Eskişehirspor'da da beklenen performansı sergileyememesine rağmen, Şenol Güneş'in isteğiyle transfer edilen Burak Yılmaz, Şenol Güneş'le adeta yeniden doğdu. Tecrübeli teknik adamın yoğun eleştirilere rağmen vazgeçmediği Burak Yılmaz, ligde attığı 4 golle Teofilo'yla birlikte bordo - mavili takımın en golcü ismi oldu. Burak, Şenol Güneş'in her zaman kendisine sahip çıktığını belirterek, "Eleştirilerin en yoğun olduğu dönemde bile hocam arkamdaydı. Bende onu utandırmadığım için mutluyum. Şu anda tam da istediğim gibi oynuyorum. Ama daha da iyi olabilirim" dedi.

POTADA HEDEF OYAK RENOULT

Beko Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta TOFAŞ'ı 84 - 81 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Trabzonspor Basketbol Takımı, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Oyak Renault maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Bordo - mavili takımın antrenörü Alaaddin Yakan, ligin ilk haftasında Bornova Belediyespor karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Sakatlarımızın çokluğunda mağlup olmuştuk. Ancak TOFAŞ maçını kazanmayı başardık. Şimdi hedef Oyak Renoult maçı. Umarım o maçtan da galibiyetle ayrılırız. Sakatlarımız yavaş yavaş form tutmaya başladı. Buda bize önemli güç katacaktır" diye konuştu.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title