Haberler

Enver Aysever'den Fenerbahçe Yorumu: Türkiye'yi Saf Dışı Ettiler

Güncelleme:
Abone Ol

Gazeteci Enver Aysever, Fenerbahçe'nin UEFA'dan elenmesiyle ilgili olarak "Terör ülkesi olarak gördükleri Türkiye'yi saf dışı ettiler." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 16 turunda Braga'ya deplasmanda 4-1 yenilerek elendi. Maçın Hırvat hakemi Ivan Bebek, 90 dakika boyunca çaldığı akıl almaz düdüklerle, Braga'yı çeyrek finale taşıyan isim oldu. Fenerbahçe'de ise hem teknik heyet hem de futbolcular sinir savaşını yitirdi. Hakemin maçta verdiği kararlarla Fenerbahçe'nin elenmesine sebep olması çeşitli yorumlara sebep oldu. Bu yorumlardan biri de Türkiye'nin terör sebebiyle UEFA organizasyonundan saf dışı edilmesi...

"TÜRKİYE'Yİ SAF DIŞI ETTİLER"

Son dönemlerde Türkiye'de yaşanan terör olaylarından dolayı herhangi bir Avrupa takımının Türkiye'de benzer korkuları yaşamaması adına Hırvat hakemin Fenerbahçe'yi bilerek UEFA'dan saf dışı ettiği yorumları tüm Türkiye'nin dilinde. Benzer yorumlardan birini yapan isim de gazeteci ve yorumcu Enver Aysever oldu. Deneyimli gazeteci sosyal medya hesabından yaptığı yorumda "Unutmayın futbol sadece futbol değildir. Terör ülkesi olarak gördükleri Türkiye'yi saf dışı ettiler. Tesadüf mü? Hadi canım..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Enver Aysever Fenerbahçe Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (83)

Grup Mobil-IOS:

Tabi suçlu uefa, sahada top oynamasını bilmezsen 4 gol yer elenirsin

Yanıtla194
efsane:

çok zekisin işte gözün görüyor ama nereyi bakar kör şimdi herkes yanlış gördü sen doğru değilmi bu ülkede sizin gibi cahillerle bir arada yasıyoruz ya aynısı barcelonaya yapılsa burada yağcılık yaparsınız hakkı yendi diye gevur yalakaları

00
hasan:

8taş a neden 8taş deniyor acaba. . . galadayıda real epey hallettiydi 4-5 taneciklerle bunlarıda yazsanız. .

00
...:

BİR GSLİ OLARAK FENERE YAPILAN BU ÇİRKEFLİĞİ KINIYORUM MAALESEF BU SON TERÖR OLAYLARINDAN SONRA TÜRKİYE AVRUPADAN BY PASS EDİLMEYE ÇALIŞILIYO GSYE VERİLEN 1 SEZON MEN CEZASI DÜNKÜ FENERİN DÜŞTÜĞÜ DURUM BUNUN BİR TEZAHÜRÜDÜR

Yanıtla215
UMUT:

Trabzonspor teröre destek veriyoduda onun için mi şikeyle kupasını çaldınız. hala yapmadığınızı bırakmıyorsunuz. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler buna ALLAHIN ADALETİ DİYELİM.

Yanıtla94
FENERLİ-1:

ilahi adalet deyilmi TS YERLERDE SURUNDUREN VETEN HAİNİ

31
Adınızı Yazın:

TÜRKİYE '' DE HAKEMLE KAZANMAYA ALIŞIK OLAN FENERBOSTAN EDİRNE SINIRINDAN SONRA HAKEM DİYE FERYAT FİGAN

Yanıtla84
Aytekin:

Braga gibi köy takımından 4 tane yiyorsa Demek ki Dortmund falan olsa Sekiz tane yerdi

Yanıtla57
ersi:

MAL MAL OLUNCA BAYTAR NE YAPSIN

12
the foss of europa:

la atmayın. hakem hatalı penaltıyı verdi tamam. la 2-1 e zaten fener tur atlıyor. sonra mal mal goller. hep aynı terane. 3. golde de penaltı kırmızı var hakem vermedi (caner). gol oldu diye. 4. gol? 5-6 gelebilirdi. Volkan şen caner potuk dayılık yapacağına savunma yapsalardı. hem fb-atretimos maçında persie faulden gol attı fb maçı 1-0 kazanmıştı. geçin.

Yanıtla47
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title