Haberler

EURO 2024'e damga vuran Merih Demiral Süper Lig'e geliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımımız ile gösterdiği performansla dikkat çeken Merih Demiral'ı yeniden kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

EURO 2024'te Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta 2 gol birden atan ve yaptığı "bozkurt" sevinciyle UEFA'dan 2 maç ceza alan milli futbolcu Merih Demiral hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

EURO 2024'e damga vuran Merih Demiral Süper Lig'e geliyor

GÖRÜŞMELERE İZİN VERİLDİ

Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Suudi Arabistan takımı Al Ahli'de forma giyen, milli futbolcumuz Merih Demiral'ın Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmasına izin verdiği ileri sürüldü. Haberde, kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği de ifade edildi.

FENERBAHÇE'DEN BEDELSİZ GİTMİŞTİ

Fenerbahçe altyapısına 2013 yılında adım atan Merih, 2016'da A Takım formasını giymeden bedelsiz bir şekilde Portekiz ekibi AC Alcanenense'ye transfer olmuştu. Bu kulüpler dışında Sporting, Sassuolo, Juventus ve Atalanta formaları da giyen Merih Demiral, geçen sezonun başında 16.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Al Ahli'nin forması ile toplamda çıktığı 21 maçta 1 gol ve 1 asitlik performans sergiledi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Trendyol Süper Lig Suudi Arabistan Merih Demiral Merih Demiral Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Perwer:

Bu amatör futbolcunun yaptığı saçma hareket yüzünden milli takım Şampiyonadan elendi. Avrupa'da oynuyor ancak profesyonellik nedir halen öğrenememiş.

Yanıtla23983
Ali Ekber Sokarski:

Arabistan'da oynuyor ne Avrupası Avrupa'da tutunamadı

6550
Sinan Bulduk:

Amed spora git sen..

4310
Perwer:

Ali ekber, en son İtalya'da oynamıştı, gerisini bilmiyorum.

1812
Orhan Karakisla:

ya ne çok biliyorsunuz maşallah

326
Perwer:

Sinan bulduk, sen de Bursaspor'a git. Melih'in yaptığı hareketle uyumlu bir takım. Bursaspor'un hazin sonu sana bir şeyler hatırlatabilir.

44
Dağıstan:

Bırakın ülke dışında oynayan futbolcuları. Onlar bizim gururumuz , temsilcimiz. Buraya getirip de düzene uydurulmalarını istemiyoruz

Yanıtla1880
Orhan Karakisla:

merih fenerbahçe ye geliyor diye bütün galatasaraylılar kıskançlıktan deli olmaya başladı

Yanıtla3340
Mehmet Kılınç:

Artık Avrupa’da oynama şansı kalmadı.Bundan sonra bol bol Bozkurt işareti yapar.

Yanıtla4224
Barış O. B.:

Ferdi - Çağlar - Merih - Mert savunma hattı hem yerli statüsünde çok işe yarar hem de skora en çok katkı yapan savunma hattı olur.

Yanıtla651
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title