Haberler

Erden Timur gözaltı iddialarını yalanladı: Cuma günü İstanbul'da olacağız, problem yok

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'de havaalanında, New York Belediye Başkanı Eric Adams'la ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öne sürülen Galatasaray'ın eski yöneticisi ve NEF İnşaat şirketinin sahibi Erden Timur, canlı yayında iddiayı yalanladı. Timur, "Gözaltı gibi yalan bilgiler ortaya atılmış. Amerika'ya eşimle beraber konser için geldik. Havaalanında polislerle 20-25 dakika görüşmemiz oldu. Cuma günü İstanbul'da olacağız, herhangi bir problem yok." dedi.

ABD'de havaalanında, New York Belediye Başkanı Eric Adams'la ilgili yürütülen soruşturmasıyla ilgili FBI tarafından gözaltına alındığı öne sürülen Erden Timur canlı yayında yaptığı açıklamada, "Gözaltı gibi yalan bilgiler ortaya atılmış. Amerika'ya eşimle beraber konser için geldik. Havaalanında polislerle 20-25 dakika görüşmemiz oldu. Cuma günü İstanbul'da olacağız, herhangi bir problem yok." ifadelerini kullandı.

ERDEN TİMUR'UN GÖZALTINA ALINDIĞI İDDİA EDİLDİ

Avukat, iş insanı ve Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur'un, 2 gün önce ABD'nin New York şehrine gelişinde havaalanında gözaltına alındığı iddia edildi. Timur'un FBI tarafından New York Belediye Başkanı Eric Adams'la ilgili yürütülen rüşvet soruşturmasıyla ilgili sorguya çekildiği öne sürüldü.

"PROBLEM YOK, CUMA GÜNÜ İSTANBUL'DAYIZ"

İddiaların ardından Erden Timur'dan açıklama geldi. Habertürk yayınına katılan Timur, gözaltına alınmadığını, FBI'ın Eric Adams'a bağış yapıp yapmadığını sorduğunu söyledi. Timur, "Gözaltı gibi yalan bilgiler ortaya atılmış. Amerika'ya eşimle beraber konser için geldik. Havaalanında polislerle 20-25 dakika görüşmemiz oldu. Cuma günü İstanbul'da olacağız, herhangi bir problem yok. 15 Yıldır iş yapıyorum, ülkemde bile hiçbir imar artışım yok." dedi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Spor

Galatasaray Erden Timur Erden Timur New York İstanbul Güncel İnşaat Spor Nef Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Turkish Power:

Bakalım yaptıklarınız ne zaman ortaya çıkacak

Yanıtla3237
Köksal Çelik:

Kişi kendinden bilir işi

11
İsmail Köker:

GS li normal..kesin ordada iddia yolsuzluğu yapılmıştır ..durdun abisinide sorgularlar yakinda

Yanıtla3321
Köksal Çelik:

Uefa sitesine bak şikeci takımlar listesinde kim yazıyor gör :))

21
Zeki Anti:

Fenerliler hala bu adamı kıskanmaya devam ediyor orası net...

Yanıtla1932
Mehmet Deniz:

suçlu ve fetoculeri kıskanmak mi ha ha ha

11
SELÇUK GÜNDOĞDU:

Türkiye yetmedi Amerikadadamı oyunlar çevirdin erdem,fenerin ahı seni bi gün yakacak

Yanıtla2318
sade vatandaş:

büyük önder Mustafa Kemal Atatürkün Türk milletine miras bıraktığı Atatürk Orman Çiftliğinin devasa büyüklükteki arazisi yüce Türk milletinin rızası olmadan amerikalılara elçilik yapmak üzere peşkeş çekilmiştir bu hareketi vatanını milletini seven hiç bir Türk yapmaz buna karşılık amerikadaki kıytırıktan bina için çıngar çıkartılıyor hiç bir güçlü büyük devlet böyle aşağılanmaz Atatürk sağ olsaydı büyük devlet adamı nasıl olur nasıl davranır malına nasıl sahip çıkar dünya alem görürdü

Yanıtla1823
Ferit Er:

hic onurlu gs li yorumcu yok mu

Yanıtla1314
Hayri:

Biz açıkhavada ki konserlere bile gidemezken birileri 10 bin km öteye konsere gidiyorsa eğer ve 15 milyon kişi sosyal yardım alıyorsa 12 500 lira emekli maaşı ödeniyorsa 17.100 lira asgari ücretse enflasyon yuzde 200 ise okullar elemansızlıktan sidik kokuyorsa konu bitmiştir zaten

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title