Haberler

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray yönetimine olay sözler: Cumhurbaşkanı'na gidiyorsunuz, ağlıyorsunuz

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Victor Osimhen transferine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray yönetimini sert bir dille eleştiren Toroğlu, "Bu paraları nereden buluyorsunuz? Sonra Cumhurbaşkanı'na gidiyorsunuz, Maliye Bakanı'na gidiyorsunuz ağlıyorsunuz bize yardım edin diye. Bu paraları nasıl veriyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Eski hakem ve ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın tüm dünyada ses getiren yeni transferi Victor Osimhen hakkında olay olacak açıklamalarda bulundu.

"SONRA CUMHURBAŞKANI'NA AĞLIYORSUNUZ"

Sarı-kırmızılı yönetimin transferde harcadığı paralar nedeniyle adeta yerden yere vururken, sert eleştirilerde de bulunan Toroğlu, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyorsun, ee ne yapacaksın? Bu paraları nereden buluyorsunuz ya, sonra neden ağlıyorsunuz? Sonra Cumhurbaşkanı'na gidiyorsunuz, Maliye Bakanı'na gidiyorsunuz ağlıyorsunuz bize yardım edin diye. Bu paraları nasıl veriyorsunuz. 10 milyon Euro'lar, 15 milyon Euro'lar nasıl veriyorsunuz? Sonra yok bilet yolsuzluğu falan. Bu nasıl iş, bu nasıl bir başıbozukluk. Yani bu adamı kimse almıyor, bütün Avrupa geri zekalı biz alıyoruz. Kendimizi niye avutuyoruz, Batshuayi'yi aldın, bir de Icardi var. Bunu niye alıyorsun? Kimi aldatıyorsunuz..." dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Victor Osimhen Victor Osimhen Erman Toroğlu Erman Toroğlu Galatasaray Galatasaray Sözler Maliye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

MUSTAFA ALİ_5635:

TOROĞLU NADİREN DOĞRU KONUŞUR.AMA BU SEFER ÇOK DOĞRU KONUŞMUŞ.BU TAKIMDAN HERŞEY BEKLENİR.

Yanıtla79143
Veysel null:

"Bu ülkede eğer başarılı isen hasmın çok olur" Bu sözü ülkenin bütün sınır kapılarına assınlar. Bu futbolda Galatasaray ın kıskanılmasi sadece bir örnek. Her alanda bu böyledir

Yanıtla9046
Emrah Besime Kutlu:

Sanarsın hiç oyuncu satmadık . Bi dünya oyuncu gitti zaniolo , tete, köhn, kerem, emin . bunlardan bonservis gelmedi mi hiç. Osimhen kiralık geldi bonservis verilmiyor ki

Yanıtla5131
Yorumcu Davut :

son cümle dışındaki kısımlar önemsiz çöp açıklamalar. ama icardi batshuai varken bunu neden aldınız? bu kısım çok önemli. kim top atacak bu adama? orta saha yok kanat yok takımda.

Yanıtla2454
alaattin akcaalan:

Bunun galatasarayla alıp veremediği ne anlamadım bir haftada 6 futbolcu gönderdik ha golcü neden aldın dersen sakat olur giden olur.Ha fenerbahçede bi bu kadar adam aldı ali koç üçgün önce hem erdoğan hem bahçeliyle görüştü hiç sesin çıkmadı hayırdır neyin peşindesiniz

Yanıtla4121
İLK SAV:

GS eskiden en iyi orta sahaya sahip takımdı. Şimdi dikkat ederseniz rakip kalecisinden aldığı topu hızlı şekilde taşıyıp orta sahayı geçip gol atıyor. Çünkü GS de orta saha yok. Orta sahaya sağlam ve hızlı adamlar alma yerine lüzumsuz yerlere alınıyor. Forveti besleyen orta saha oyuncularıdır. Savunmayı rahatlatan savunmaya top gitmesini engelleyende orta saha oyuncularıdır. Hızlı oyunculara sahip takımlar bu sene GS yi çok rahat yenerler.

Yanıtla826
Yunus Deliorman :

çok bişey değil ki 370 milyon TL

Yanıtla426
Mert Kalyoncu:

Fenerbahçe ve Galatasaray gerçekten çok bonkör davranıyorlar transferde. Ondan sonra da ağlıyorlar. İki kulübün de mâli durumu fecaat. Böyle paraları saçıp yarın öbür gün devlet kurtarır diye beklemesinler.

Yanıtla58
Turan Saygılı:

sen fb yi söyle bir hesapla bakalım morinyodan sonra ne kadar transfer yaptılar onu söyle

Yanıtla57
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title