Haberler

Ersun Yanal 4 ismin biletini kesti: Kulüp bulsunlar

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, Sadık Çiftpınar, Isla, Mehmet Ekici ve Zajc'in takımdan gönderilmesi için talimat verdi.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal'ın devre arası için yönetime şok bir rapor sunduğu ileri sürüldü.

4 FUTBOLCU İÇİN TALİMAT VERİLDİ

Buna göre Yanal'ın geçen sezonun devre arasında Yeni Malatya'dan transfer edilen Sadık Çiftpınar'ın yanı sıra TFF'ye gönderilen kadroda yer verilmeyen Mehmet Ekici, sağ bek Maurico Isla ve 10 numara Miha Zajc'ın biletini kestiği öğrenildi. Yönetimin dört futbolcudan kendilerine kulüp bulması için talimat verdiği belirtiliyor.

Bu arada Ersun Yanal'ın devre arasında savunma ve kanatlara takviye de istediği ifade ediliyor.

Ersun Yanal 4 ismin biletini kesti: Kulüp bulsunlar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sadık Çiftpınar Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

GERÇEK FENERLİ:

Ersun senin de isteklerin bitmiyor . Şampiyon olamayacağını anladın . Başladın caz yapmaya . Adil Rami''yi resmen kakalattın Fenerbahçeye . Ununu elemiş eleğini asmış adamı milyon eurıoları vererek aldırttın . Mehmet Ekici Beşiktaş ta oynamayı reddettiği için 6 ay futbol oynamadı . O kadar içi FB sevgisiyle dolu karakterli adamı harcadın . Bence sakat olmadıkça Türkiye de mevkisinin en iyisi . Sadık , Serdar Aziz hatta M. Topal Adil Ramiden de Zenkadan iyi futbolcular . Yazık oldu Fenerbahçeye

Yanıtla721
...:

zaten sıkıntı orda kardesım ne guzel kendin de soyluyosun sana sorarım mehmet ekici fenerde 90 dk hiç oynadı mı?

00
ERSUN KENDİ İPİNİ KENDİN ÇEKİYO-RSUN:

SADIK VE İSLA GÖNDERİLECEK GECE PAVYONU TOPÇUSU ADİL RAMİ KALACAK ÖYLEMİ.

Yanıtla325
Kenan:

PAVYON TOPÇUSU DİYORSUN SEN İYİSİNDE PAVYONDA NE İŞİN VAR

51
Bilal ..:

Benim yetkim olsa Ersunun ipini hemen çekerim . . . . ?Neyazıkki . . . ?

Yanıtla520
KUMLUCALI UĞUR:

Fenerbahçe Comolli ve Ersun Yanal''dan vazgeçmediği sürece başarıyı unutsun. Çok net söylüyorum. Galatasaraylıyım ama bu ikisinden bir şey olmaz. Bu yıl ki transferler şişirme. bakın ligin 2. yarısında bu anlaşılacak.

Yanıtla210
BİR DOST:

Alper ve Jailson u da ekleyin o listeye lütfen!

Yanıtla08
ali:

fener seneye kümeye düşer demedim demeyin

Yanıtla33
.:

FENEV KÜMEYE

Yanıtla23
Fb lee:

Yanal la geçen sezon küme düşüyorduk. Sağlam bir td gelmeliydi bjk ve gs bu kadar kötü olmasa yine orta sıralardaydık. Yetersiz. Disiplinli zeki vizyonllu hoca şart.

Yanıtla14
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title