Haberler

Erzurumspor, 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol 1. Lig Takımları'ndan Erzurumspor, transfer çalışmalarını sürdürerek 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Altyapıdan Muhammet Taha Ağdağ ve Ömer Arda Kara'yla 3 yıllık, Trabzonspor'dan Kağan Moradaoğlu ile 2 yıllık, FC Viktoria Köln U19 takımından Kerim Taşkale ve MSV Duisburg U19 takımından Emre Çil ile 2 yıllık, Bodrumspor'dan Koray Kılınç ile 2 yıllık ve Çaykur Rizespor'dan Okechukwu Azubuike ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Trendyol 1. Lig Takımları'ndan Erzurumspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Mavi-beyazlı kulüp, 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Erzurumspor, altyapıdan Muhammet Taha Ağdağ ve Ömer Arda Kara'yla 3 yıllık, Trabzonspor'dan genç file bekçisi Kağan Moradaoğlu ile 2 yıllık, FC Viktoria Köln U19 takımından Kerim Taşkale ve MSV Duisburg U19 takımından Emre Çil ile 2 yıllık, Bodrumspor'dan Koray Kılınç ile 2 yıllık ve son olarak Çaykur Rizespor forması giyen Okechukwu Azubuike ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Erzurumspor FK tarafından yapılan açıklamada, "Futbolcularımıza Erzurumspor ailemize hoş geldin diyor, şanlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Okechukwu Azubuike Viktoria Köln Trabzonspor Arda Kara Rizespor Trendyol Duisburg Taşkale erzurum Futbol Güncel Spor Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title