Haberler

Eski dostlar rakip oldu! 7 gollü çılgın maçın kazananı Ronaldo

Güncelleme:
Abone Ol

Suudi Arabistan Pro Lig'inde Real Madrid'in eski yıldızlarından Cristiano Ronaldo'nun takımı Al-Nassr, Karim Benzema'nın takımı Al-Ittihad'ı 5-2 mağlup etti. Ronaldo'nun iki gol attığı maçta, Benzema bir asist yaptı.

Suudi Arabistan Pro Lig'inde Ronaldo'nun takımı Al-Nassr deplasmanda Benzema'nın takımı Al-Ittihad'ı 5-2 yendi. Mücadelede 2 gol Ronaldo atarken Benzema 1 asisit kaydetti.

RONALDO'DAN DOUBLE

Konuk takım Al-Nassr'a galibiyeti getiren golleri 19 ve 68. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 38. dakikada Anderson Talisca ve 75 ve 82. dakikalarda Sadio Mane, Al-Ittihad'ın gollerini ise 14 ve 51. dakikalarda Abderrazak Hamdallah kaydetti.

PUAN DURUMU VE GELECEK HAFTA

Al-Nassr bu galibiyetle puanını 43 yaptı. Al-Ittihad ise 28 puanda kaldı. Al-Nassr bir sonraki karşılaşmasında deplasmanda Al-Taawon'a konuk olurken, Al-Ittihad'da deplasmanda Al-Tae'ye konuk olacak.

Eski dostlar rakip oldu! İşte 7 gollü çılgın maçın kazananı

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Suudi Arabistan Pro Lig Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan Karim Benzema Real Madrid Al Nassr Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

mahalle sakini:

aylar önce messi'nin takımına son baktığımda gelenden 3 gidenen 5 yiyordu Arabistan'a gitti diye ronaldoyu aşağılayan ırkçı kafalar her hafta ronaldo haberi veriyor messinin adını hatırlayan yok bakıyorum

Yanıtla421
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title