Haberler

F.Bahçe'nin eski sportif direktörü Comolli'nin satın almak istediği Toulouse, küme düşmekten kurtuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin satın almak istediği Toulouse'un Fransa Lique 1'den düşürülme kararı mahkeme tarafından durduruldu. Mahkeme ayrıca, Amiens'in de küme düşme kararını bozdu.

Koronavirüs sonrası önce askıya alınan ardından da tescil edilen Ligue 1'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Ligin tescil edilmesinin ardından lider Paris Saint Germain şampiyon ilan edilmiş ve ligin son iki sırasında yer alan Toulouse ile Amiens'in ise küme düşmesi kararlaştırılmıştı.

Ancak Toulouse ile Amiens, küme düşme kararına itiraz ederken iki kulübün itirazı değerlendirildi. Danıştay, Toulouse ile Amiens'in küme düşürülmemesini önerdi ve kararın yeniden incelenmesine karar verdi. Lig yönetiminin kararı uygulamaya geçirmesinin ardından iki kulüp de küme düşmeyecek ve gelecek sezon Ligue 1'de mücadele etmeye devam edecek. 20 takımla oynanan Ligue 1, bu kararın ardından gelecek sezon 22 takımla oynanacak.

Eski F.Bahçeli'nin satın almak istediği kulüp, mahkeme kararıyla küme düşmekten kurtulduDamien Comolli

LYON'UN İTİRAZI REDDEDİLDİ

Öte yandan bir diğer Fransız kulübü Lyon, ligin tescil edilmesinin ardından maçların oynanması ve ligin devam etmesi yönünde itiraz etmişti. Ancak Lyon'un bu itirazı reddedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amiens Lyon Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

semt-i Sakarya:

küme düşseydi neyapardık. . ohh çok şükür. .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title