Haberler

Erden Timur'dan Galatasaraylı taraftarlara çok konuşulacak mesaj

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur, Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından taraftarlara seslendi. Stadyum çıkışında kısa bir açıklama yapan Timur, ""Herkes sahip çıksın takıma. İnşallah çok iyi gidecek her şey" dedi.

Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın Trendyol Süper Lig'in 8. haftasından Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından kısa ve dikkat çeken bir açıklama yaptı.

"HERKES SAHİP ÇIKSIN TAKIMA"

Erden Timur, maç çıkışında Ekol TV mikrofonlarına, "Herkes sahip çıksın takıma. İnşallah çok iyi gidecek her şey" açıklamasını yaptı.

FİKİR AYRILIKLARI NEDENİYLE AYRILMIŞTI

Galatasaray'da son iki sezonda takıma kazandırılan yıldız futbolcularda ve elde edilen şampiyonluklarda önemli katkısı bulunan Erden Timur, fikir ayrılıkları nedeniyle yeni dönemde görev almamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erden Timur Galatasaray Galata Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Senol Kus:

Kara paraları akladin cekildin kenara,elbet sen ve senin gibilere de sıra gelecek.

Yanıtla5121
Köksal Çelik:

Bu adam gerçek gs li ve adam gibi adam, takımdan kötü ayrıldığı halde tuttuğu takımın kötülüğünü istemiyor, aksine kenetlenme çağrısı yapıyor. Kuşlar bu adamdan korkuyor çünkü Allah korkusu olan haktan şaşmayan bir adam ve arasının bozuk olduğu kişileri bile satmıyor.. Kenetlenme çağrısını gs nin önünü kesmek isteyenler olduğunu bilerek yapıyor ki maçta hakemin gs yi nasıl doğradığını gördük penaltıyı vermedi geçen hafta aleyhimize çok daha basit penaltı verilmişti..

Yanıtla1545
MGk:

Koç tehdit etti korkmadı ama kıskançlık yüzünden harcandı adam

Yanıtla942
Onur Güleç:

dilan Polat gibi hırsızın teki bu

Yanıtla3013
sinan çayırcı:

Türkiye şampiyonluğu için yiyorsunuz birbirinizi ancak Avrupa da kupalar kazanma zamanı gelmedi mi ?

Yanıtla58
MUSTAFA ALİ_5635:

SİZ İŞİ ALLAH A BIRAKMAZSINIZ.HER TÜRLÜ OYUNU OYNARSINIZ.SONRA İNŞALLAH.BİR SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKA HERŞEY BU CİNCONNN....

Yanıtla32
Ütopik Yorumcu:

beşiktaşlıyım ama türkiyeye ilk şikeyi getiren takımdır galatasaray lobiyle yönetilen ipi kendi elinde olmayan bir kulüp en az 6 7 şampiyonluğunu merkez hakem ve tff ile aldığını sayabilirim. avrupa kupasınıda fetönün sayesinde götürdü

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title