Haberler

Eski halinden eser kalmamış! Mauro Icardi, maça saatler kala imaj değiştirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'u konuk edecek. Tur için en az 2 farklı galibiyete ihtiyacı olan sarı-kırmızılıların en büyük gol umudu Mauro Icardi, 22.00'deki kritik karşılaşma öncesinde imaj değiştirdi. Sık sık stilini yenileyen Arjantinli yıldız, bu kez saçlarını kestirdi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde bu akşam Young Boys ile karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3-2 kaybeden Aslan, Devler Ligi biletini almak için en az 2 farklı kazanmak zorunda. Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, kritik karşılaşma öncesinde imaj değiştirdi.

SAÇLARINI KESTİRDİ

Saat 22.00'de RAMS Park'ta oynanacak müsabakada Galatasaray'ın en büyük silahı olan yıldız golcü, tarzını değiştirdi. Sık sık imaj yenileyen Arjantinli oyuncu, bu kez saçlarını kestirdi.

İşte Mauro Icardi'nin yeni saçları;

Eski halinden eser kalmamış! Mauro Icardi, maça saatler kala imaj değiştirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Young Boys Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Savas Ozturk:

Bu adam aşırı yakışıklı bu saç kesimi efsane olmuş

Yanıtla5935
Sinan Meydan:

Git ver rahatla

41
Mert Kalyoncu:

Aşırı mı yakışıklı? Sadece ünlü ve karizmatik

23
Ebu Huzeyfe:

Savasozkurd vurduruyormuş

11
Doğru Söz:

İstediği kadar stil değiştirsin, wanda bunun yüzüne bile bakmaz artık. Saha içinde seyircilere tezahürat yaptırarak alkışlattığınız, reklamlarda boynuna elmas kolyeler taktırdığınız wanda nız başka erkeklerde mutluluğu çoktan bulmuş.....

Yanıtla3333
ARSLANOĞLU Hakan:

İmaj değiştirmesin kafayı değiştirsin.

Yanıtla839
Doğan Akdemir:

sonuç; young boys madara edecek :D

Yanıtla1028
Selim AYDOĞAN:

Boynuzlar iyice meydana çıkmış.

Yanıtla925
Barış O. B.:

Armutspor

Yanıtla97
Aziz Temel:

Gaddar olmuş galiba Gaddar dizisini izlemiş ??

Yanıtla210
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title