Haberler

Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor'la 3-3 Berabere Kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor'la 3-3 berabere kaldı. 81. dakikada konuk ekibin attığı golden sonra saha karıştı, futbolcular birbirine girdi.

Ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor, 25. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip gollerle başladı. Maçın 8. dakikasında Nadir Çiftçi'nin golüyle 1-0 öne geçen Eskişehirspor, 10. dakikada Engin Bekdemir'in harika frikik golüyle farkı ikiye çıkarttı. Üst üstte yediği gollerin şokundan kurtulan Akhisar Belediye, devrenin bitimine yakın Rodallega'nın attığı golle farkı 1'e indirdi.

Tempolu başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında Akhisar Belediyespor, 65. dakikada Kolombiyalı golcüsü Rodallega'nın takımının ve kendisinin ikinci golüyle maçta tekrar eşitliği yakaladı. (2-2) Maçın 75. dakikasında Eskişehirspor, Engin Bekdemir'in frikikten attığı golle skoru 3-2'ye getirdi. Maçın 81. dakikasında Onur Ayık'ın golüyle maçta tekrar eşitlik sağlandı. Kalan dakikalarla başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 eşitlikle tamamlandı.

ES-ES 18 PUANA YÜKSELDİ

Bu sonuçla Eskişehirspor puanını 18'e çıkartırken çok değerli iki puanı sahasında kaybetti. Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor ise puanını 38'e çıkarttı.

81. DAKİKADA ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın 81. dakikasında durum 3-2 Eskişehirspor lehine devam ediyordu. Eskişehirsporlu Hadzic topsuz alanda yaşadığı sakatlığın ardından kendini yere bırakınca hakem oyunu durdurdu.

Bu esnada top Ahkisar Belediyesporlu futbolculardaydı. Hadzic'in tedavisinin yapılmasının ardından Barış Şimşek oyunu hakem atışıyla başlattı.

CUSTODIO ARA PASLA ONUR AYIK'I KALECİYLE KARŞI KARŞIYA BIRAKTI

Akhisar Belediyesporlu Custodio, Eskişehirsporlu futbolcuların yerleşmesini beklemeden ara pasını gönderdi. Soldan ceza alanına giren Onur Ayık da topu ağlara göndererek durumu 3-3'e getirdi.

Öfkeli Eskişehirsporlular golün ardından orta sahaya koşarak Custodio'nun üzerine yürüdü. Takım arkadaşına yardıma gelen Bruno Mezenga da çıkan arbede esnasında tartaklandı.

ESKİŞEHİRLİLER ÇILDIRDI

Çıkan kavga güçlükle yatıştırılırken Eskişehirsporlu futbolcuların yoğun itirazları da sonuç vermedi. Barış Şimşek de yaşananların ardından yalnızca Bruno Mezenga ve Engin Bekdemir'e sarı kart göstermekle yetindi.

Karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle 12 dakika uzatılırken, kavgadan sonra kalan dakikalarda oyuncuların birbirlerine kasti fauller yaptığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Engin Bekdemir Eskişehirspor Onur Ayık Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

vanlı:

aşk bank asyada yaşanır

Yanıtla413
Beşiktaşlı adam:

Eskişehir''in düşmesini hiç istemiyorum ya gerçekten çok seviyorum, Eskişehir''li değilim ama inşallah düşmez çünkü çok yazık olur Eskişehir seviyoruz seni

Yanıtla412
KAPALI KALE:

Çamur atmayın adamlara. Durduk yere yatana kadar oyun oynasaydınız. Tebrikler AKİGO. sıvaz eskisehir miy kümeye

Yanıtla92
ali:

akhisar ve hocalarını tüm Türkiye gördü. . . adam olsalarda gider kalelerine bir gol daha atarlardı. Elin Gürcü Şota''sı kadar olamadılar!!!

Yanıtla08
SERVET:

sen adammısınki konuşuyorsun akhisarın lig başından berine kadar celtilmen oyun oynadığı ortada sen kendini yere atacaksın ondan sonra top isteyeceksin gol oluncada kavga cıkaracaksın yok öyle

20
adalet:

fenere yatan, trabzon maclarında çanakkale geçilmezi yonayan, şikeci eskişehir, şikeci sivas bu sene, diğer şikecilerde önümüzdeki yıllarda hakettikleri yerlerde oynayacaklar, şimdi fener gelsin kurtarsın sizi. . .

Yanıtla70
es es cCc:

biz bu takımı süper ligde diye sevmiyoruz , senin gibi iyi gün dostu değiliz biz.

04
es cCc:

küçük takımın küçük hocası cihat.

Yanıtla33
nötr:

cihat aslan tüm eskişehirin ahı ile yaşayacaksın ömrün boyunca.

Yanıtla24
es:

futbol katili cihat .

Yanıtla15
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title