Haberler

Eskişehirspor Taraftarları Türkiye-Portekiz Maçında Almanya'da

Güncelleme:
Abone Ol

Eskişehirspor taraftarı, Türkiye-Portekiz maçını izlemek için Almanya'nın Dortmund kentine gitti ve kırmızı-siyahlı bayraklarını açarak dikkatleri üzerlerine çekti.

Türkiye- Portekiz maçını izlemek için Almanya'nın Dortmund kentine giden Eskişehirspor taraftarı, kent meydanında kırmızı-siyahlı bayraklarını açarak tüm dikkatleri üzerlerine topladı.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz ile karşılaştı. Dortmund'da oynanan karşılaşmaya dünyanın her yerinden Türkler akın etti. Eskişehirspor taraftarları da Türkiye - Portekiz maçında milli sporculara destek olmak için Almanya'ya gitti. Maçı tribünlerden canlı olarak takip eden Eskişehirsporlular, kırmızı-siyahlı bayrakları Dortmund'da dalgalandırdı. Şehir meydanında açtıkları bayrakla tüm dikkatleri üzerlerine toplayan taraftarlar, Eskişehirspor'un adını Avrupa Futbol Şampiyonası'nda duyurdu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Eskişehir Portekiz Dortmund Türkiye Almanya Futbol Güncel Spor Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title