Haberler

Eskişehirsporlu futbolcular antrenmana çıkmadı

Güncelleme:
Abone Ol

TFF 1. Lig'de 3 Kasım Pazar günü sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak Eskişehirspor'da futbolcular, yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek için antrenmana çıkmadı. Takım kaptanı Sezgin Coşkun, "Tesiste zaman zaman yemek çıkmadığını, duş almak için sıcak su olmadığını belirtmek isteriz. Sıkıntılar sona erene kadar antrenmana çıkmayacağız." dedi.

Eskişehirsporlu futbolcular, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde öğleden sonra yapılması planlanan idmana çıkmama kararı aldı. Takım kaptanı Sezgin Coşkun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kongreden sonra verilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü. Coşkun, yabancı futbolcuların kiraları ödenmediği için evlerinden çıkarılmak üzere olduğunu, otomobillerinin kiralama şirketleri tarafından alındığını iddia etti.

"YEDEK FORMAMIZ DAHİ YOK"

Genç oyuncuların ceplerinde harçlık bile olmadığını, tesis çalışanlarına da uzun süredir maaş ödenmediğini ileri süren Coşkun, "Tesiste zaman zaman yemek çıkmadığını, antrenman sonrası duş almak için sıcak su olmadığını hatta maçta giyecek yedek formamızın dahi olmadığını belirtmek isteriz. Bu kadar olumsuz şartlarda takımın antrenman ve maça hazırlanması tabii ki kolay olmuyor." dedi.

Eskişehirsporlu futbolcular antrenmana çıkmadıSezgin Coşkun

"SIKINTILAR SONA ERENE KADAR ANTRENMANA ÇIKMAYACAĞIZ"

Coşkun, "Personelimizin de artık dayanacak ekonomik gücü kalmamıştır. İş ahlakımızdan ve Eskişehirspor sevdamızdan dolayı bütün olumsuzluklara rağmen biz futbolcular ve tesis çalışanlarımız, bütün iyi niyetimizle kulübü ayakta tutmak için çabalıyoruz. Dışarıya her şey dört dörtlükmüş gibi bir izlenim verilmekte ama hiçbir şey söylenildiği gibi değil. Bunu kamuoyuna göstermek adına, maalesef bir tepki göstermek zorunda kaldık. Futbolcular ve tesis çalışanları olarak, bugün antrenmana çıkmama kararı aldık. Sıkıntılar sona erene kadar antrenmana çıkmayacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

ES ES:

Bu Güzide Takımı Bu duruma düşürenlere YAZIKLAR OLSUN !!! İnşallah Anadolu Şimşekleri tekrar güzel günlere kavuşur !!!

Yanıtla1015
Laz kızı:

Beter ol

Yanıtla159
es:

sen beter ol laz kızı acın var belli eses ne yaptıki sana

412
Laz kızı:

Size sormalı daha iyi bilirsiniz

34
ESES:

ESES sana yapmış yapacağını ki burada ağlıyorsun.

31
es:

türkıyede anadoluda çoşkuyu futbol kalıteyı ve reytiği taraftarı encok olan eskısehırspora yazık oluyor süper ligde eskısehırın olmaması futbol olarak buyuk kayıp a nadoluda hiçbir kulup eskısehırspor gıbı futbol heyecanı veremez

Yanıtla68
yasin öz:

türk futbolu battı. . beter olsunlar . . . . . futbolcudan vergi almayan devleti yönetenleri kınıyorum ve hakkımı helal etmiyorum. . .

Yanıtla014
ES ES:

BU TAKIMI BU HALE GETİRENLER HALİL VE HOŞCAN İKİSNDENDE MAHKEMELER VASITASIYLA HESAPLARI SORULMALI.

Yanıtla46
İZMİRLİ:

BİR İZMİRLİ OLARAK ESKİŞEHİR SPORA ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Yanıtla45
mode xl:

görende futbolcu sanar testis kebabı yapın anca

Yanıtla44
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title